Okategoriserade

Hoppsan:)

I morgon har jag deadline på c-kursens alla inlämnar. Vi ska alltså lämna in hela vårt projektarbete, som sen ska fixas med osv. Minst femtio sidor, man kan få spilla lite över och under men helst inte, och det var nån maxgräns.

Vi har haft totalt tre inlämningar när man ska lämna 10-15 sidor text. Jag som inte är så himla bra på att räkna och inte gör det per automatik, har inte ens funderat över om slutsumman av sidor skulle bli för mycket eller för lite. Jag har lämnat in mellan 12-15 sidor varje gång, oftast närmare femton. Men…inte ens med tre 15 sidors kommer man ju upp i femtio.

Det insåg jag i går kväll, typ halv två på natten:) Då hade jag suttit i timmar och redigerat hela arbetet, strukit en del, ändrat annat och pysslat lite. Så räknar jag ihop sidorna och kommer till ….eh… 39.

Aha, oj då:) Så då är det bara till att sätta sig och producera tio sidor action med andra ord:)

Så det har jag gjort. Jag gick och lade mig med en idé i huvudet om vad som skulle hända, sen snurrade det där jäkla projektet i huvudet hela natten. Jag har vaknat tusen gånger, jag har ändrat så mycket, jag har hittat på helt nya stycken som jag hade det jätteslitigt med i natt, och de finns inte ens;) Jag har varit så djävulskt kritiskt att det är inte klokt:) Och så vaknade jag och kunde i alla fall konstatera att det jag redigerat dagen innan nog är genomgånget på alla möjliga håll och kanter nu:)

Och sen har jag skrivit åtta sidor, och är inte framme vid slutet på den händelsen än så jag kommer få sitta och stryka sen. Men det har tagit hela dagen, och jag har två sidor kvar:D

Har jag nån gång sagt att jag är som allra bäst under tokpress? 😉

.

Jag har suttit som limmad i min fåtölj, med telefonen bredvid som jag har surfat på när jag ledsnat, eller behöver inspiration. Jag har ställt till det så jag kommer få skitkonstiga grejor på min Facebook, mest troligt massa vapenreklam från typ Texas:D Fan, jag skulle bara lära mig hur en jävla elpistol funkar ju;) Hittade en suverän sida, amerikansk såklart, var söker man annars info om vapen? Svenska försvaret har en bra sida förvisso, men elchockvapen hade de inte. Nu har jag lär mig att det är stor skillnad på en elpistol och en stun gun. Det senare är gjord för att åsamka maximal smärta, medan den förra berövar den träffade kontrollen över skelettmuskulaturen:) Jag har läst om hur det känns att bli skjuten med de olika, och det verkar inte så kul.

Good to know. Eller inte:) Förbjudet i Sverige, i alla fall för privat bruk, så jag hoppas att det ändå är okey att googla på det;) Jag har även googlat elchocker, Indrag efter replik, olika bilmodeller och om man kan rida barbacka i terräng. Och lite annat smått och gott. Förslagen som kommer upp i sökrutan nu är ganska märkliga;)

 

Paus för att äta mandlar överdragna av Rubychoklad….och dricka kaffe. Middag blev två tunnbrödmackor med leverpastej och saltgurka. Barnen? Ja de har nog ätit:) Tror jag.

Vädret har varit så märkligt idag. Mulet, ösregn, sol. Totalt hällregn samtidigt som det haglade. Och så sol igen. Mitt under dagens värsta skyfall med hagel så öppnades ytterdörren och någon kastade sig in. Det var Corrinda som klivit av bussen och sen sprungit hem. Hon var lika blöt som om hon duschat med kläderna på. På allvar:)

Nu har naturen fått lite regn, kan man få sol då? Det behövs nu känner jag.

Inte för att jag kan njuta av det i morgon, men senare blir bra:) Eller då har jag nya deadlines…men vafan, sol är skönt ändå!

Jag har såklart rest på rumpan ibland, men väldigt korta stunder.

I morgon ska jag i alla fall åka och träna, så då får kroppen en genomkörare, tur det. Stegen på mobilen säger att jag gått hela 290 steg idag…woooow!

Herregud:)

I morgon är det ett annat tmi-pass med en annan ledare. Jag tänkte vara en aningens otrogen. Man får vara det om det är med en bra ledare, det är sen gammalt:) Och det är det. Så återgår jag till det gamla vanliga på tisdag.

Jag har av förklarliga skäl inte så mycket att rapportera om idag:) Mer än att jag är ganska nöjd med mina skrivna sidor idag.

Nu ska jag återgå, gäller att passa på innan inspirationen försvinner;) Haha, jag som inte ens tror på att vänta in Inspiration och Motivation, utan att det är något som kommer när man kör igång. Ska man vänta kan man få vänta länge:D

 

Ha en supersöndag, det som är kvar.

Vad har ni gjort? Berätta gärna så jag kan få njuta lite av era äventyr, även om det bara är att sitta och kolla på serier:D

Natti natti:=)

 

 

 

Kommentarer

  1. Camilla

    Hej!
    Det har inte blivit så mycket äventyr handlat mat, kollat på filmer två helt nya filmer som var jättebra och som jag varmt kan rekommendera.
    ”Tills Frank skiljer oss åt” en humorfilm med bl.a. Peter Magnusson och ”Jag kommer hem igen till jul” en dramafilm med bl.a. Peter Jöback.
    Du är verkligen duktig som kan skriva så många sidor på så kort tid, det är beundransvärt.
    Din blogg är den bästa bloggen, handlar om vardagliga saker och inte en massa inredningstips eller bilder på när någon lagar mat och det är 10 likadana bilder???!!!
    Ju mer text desto bättre det gillar jag 🙂
    Ha en fortsatt skön måndag.
    Kram <3

  2. Elisabeth

    Var iväg och köpte nya möbler till vardagsrummet. Sen var vi och hälsade på en vän som vi inte träffat sen i december. Tvättat och läst ut en bok. Sen var dagen slut.

  3. Sofie

    Jag har gjort samma som dig 😉 dvs ägnat dagen åt skolarbete. Jag läser till lärare och även all vår undervisning är på distans just nu så vi är överrösta med uppgifter att läsa, göra och skriva. (mer än vanligt) Både enskilda och i grupp så det gäller att ha gjort sin del i tid 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting