Okategoriserade

Träna, hämta pappa, läsa:)

God kväll!

Jag vet inte var dagen igår tog vägen…men jag låg plötsligt i sängen och insåg att jag inte skrivit nåt här. Det händer ibland, inte så ofta, men jag blir alltid lika förvånad:)

Vad jag gjorde i stället vet jag inte. Jag vet inte om det är bra eller dåligt…?

Vad var det för dag ens? Onsdag va? Hm..? Jo, men jag började ju dagen med att vara svintrött:)

Dagen innan på träningen så bestämdes det att vi skulle ses klockan nio några stycken för att träna en stund, och sen köra det cirkelfys soft pass som är halv tio. Trött som fan klev jag ur sängen och i träningskläderna och sen åkte vi. Jag har kommit på sen mina fastedagar att det går så jäkla suveränt att skita i att äta frukost före träningen, så jag struntar i det:) För att det ska vara nån vits med det så bör man ju äta i alla fall nån timme innan och det är icke tänkbart att kliva upp ännu tidigare bara för att äta.

Nu blev det att vi satt och snackade, sen en kort sväng med löpintervaller på bandet, sen gick vi in i salen och körde lite axlar och mage. Jättenödvändigt att vi sen körde rejält med axlar på passet:)

Jag har inte varit på de här soft-passen på några veckor, och det var en liten ändring. Vi står still vid varsin step-bräda, med varsin kettlebell och en tung boll. Sen gör vi övningar efter hur ledaren säger till. Typ 15 marklyft, gånger två:)

Kul och jobbigt. Man anpassar ju vikterna efter sig själv.

Så åkte vi hem, och så ringde syrran. Pappa skulle få komma hem från sjukhuset:):) ♥ Vi skulle hämta honom klockan tre. Mamma skulle med för att prata med läkaren och eftersom man får ta de chanser som uppstår till att få umgås ”Lagligt” (även om folk lär ha åsikter om det…) så åkte vi med båda två.

Jag har ju mamma och pappas bil som vi skulle ha, för syrrans är låg som en sportbil, så jag skulle hämta dem. Men, efter att jag powernappat en halvtimme så tittade jag ut och, hoppsan,  ingen bil på uppfarten…? Patricia hade visst åkt till jobbet:D Oj då. Vi glömmer att kommunicera ibland, helt klart. Så då fick vi åka via Corrindas jobb och byta bil, ta min som också är högre och lämna syrrans, sen till pappa.

Vad har han gjort på sjukhuset då? Jo, tydligen har han haft vitaminbrist. Ja, så kan det gå. Men hur i helvete det är möjligt är för mig en jävla gåta!? Kommunikationen inom vården suger. Det är ganska enkelt att ordinera blodprov speciellt som vitaminbrist är en ganska vanlig biverkning när man får dialys tydligen. Så ja jag är förbannad. Ska det på riktigt vara så att folk blir så jävla dåliga att de håller på att stryka med pga vitaminbrist?? Han kunde inte gå, eller röra på händerna… Och efter lite uppåttjack med vitaminer är han piggare än på mycket länge. Ett stort antal undersökningar har också gjorts, olika nervimpulsmätningar, röntgen och allt vad det nu var, för att utesluta massa saker antar jag.

Men nu är han hemma, mår bra och vi hoppas att det får fortsätta så!!

Det var himla härligt att få se honom, mamma ser man oftare ju för det är hon som kommer ner och tar emot varorna när vi handlat, men det är såklart härligt det med:)

Nu får vi hoppas att han håller sig frisk!

.

Sen tillbaka och byta bil igen, och hem, käka lite och sen tillbaka till träningen:)

Jag bytte inte ens om eller duschade igår….

Ett cirkelfyspass, där upplägget är att man släpar med sig sin vikt runt. Man kan välja på 1,25kg 2,5kg 5kg och 10kg. Jag släpade en tio och en fem förra gången men insåg att jag bara använde tian, eller ingen alls. Så en sån fick det bli. Men… de här vikterna på gymmet alltså… De ÄR gjorde för manshänder:) Lite för stora för att man ska kunna greppa. Jag har insett vitsen med tjejgym helt klart;) Men man blir stark i nyporna för man får knipa med fingrarna för att få dem att stanna kvar:) De har kvar de äldre vikskivorna och de är betydligt enklare att greppa, så finns de så väljer man alltid en sån. Ganska mycket axelövningar även här. Jag är redigt mör nu:)

Efter dagens pass fick jag inte av mig sporttoppen….:) Det gjorde alldeles för ont i musklerna för att lyckas fatta tag i den och dra den över huvudet, eftersom sportBH:ar sitter som ett andra skinn så är det tajt och tufft att dra både av och på. Jag gjorde några tappra försök, inte sugen på att be nån om hjälp;) men till sist gav jag upp och krånglade mig ur den åt andra hållet. Ja, nedåt, och det var slitigt över rumpan men det gick:)

.

Efter morgonens träning har jag suttit kloss i fåtöljen och läst den tjejs text som jag ska opponera på. Det är femtio sidor, men eftersom jag älskar hennes historia och inte hunnit läsa alla nitton kapitel hon skrivit innan, så gjorde jag det idag. Nånstans runt 120 A-fyra sidor, och jag var tvungen att powernappa lite mitt i. Inte för att det var tråkigt eller dåligt, tvärtom det är jäkligt bra, men det är drygt att läsa från datorn så länge. Ögonen går i kors efter ett tag:)

Sen har jag skrivit faktabok för en sjuåring, det ska in i morgon  och jag är nog klar, men måste vila från texten för att se hur jag ska sätta ihop den.

Varje gång jag ska resa mig för att göra något så känner jag mig som en gnällröv, piper och sucker över hur ont jag har överallt::) Men det är träningsvärk, och det gillar jag så det är bara lite spel för gallerierna;)

I morgon ska vi ses utan ledare för han är permitterad på fredagar… helt fel dag för oss som älskar vår fredagsträning med honom:) Han är säkert rätt nöjd med att få en treledigt. Vi får se vad vi hittar på. Jag tänker försöka undvika axlar i alla fall;)

Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite.

Vi hörs snart igen:)

Natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting