Okategoriserade

Maxat:)

Idag bestämde vi oss för att köra TUNGT. Det är 140 kilo på boxen:)

Man kan slänga på en syster också, så blir det lite tyngre😜Det här är precis på slutet, jag är så slut. Det gick utmärkt att dra en vända, sen orkade jag inte mer:) Jag satt såklart och vilade mig där uppe jag med när syrran drog. Eller sköt:)

Nu låg vi en sisådär hundra kilo efter de övriga som körde 247-Ish kilo. Det gick att rubba, jag kunde putta den någon meter men jag har för lite att sätta emot i kroppstyngd och när det blir sådär tungt så glider skorna på golvet. Nu väger en av killarna som drog den vikten typ fem kilo mer än mina 65 kilo… men det var en bra ursäkt ändå:)

Det här är kul!! Man ser väldigt tydligt hur mycket man orkar och hur framstegen faktiskt finns där. Man märker också vilken skillnad det är att bara knuffa boxar med vila mellan, mot att ha hög puls hela tiden och jobba högintensivt. Nu är såklart målet att orka 250 kilo. Tio kilo i taget så ska det väl sitta så småningom.

Vi körde fyra vändor med 100 kilo, ett par med 120, några med 140 och några med syrra högst upp. Sen gick vi in och körde magdödare på roddmaskinerna:) Och nu känner jag hur det bränner i rumpan 🙈😂

Och axlarna, nackmusklerna, låren, handlederna 😅 . Men kul hade vi:)

Nu sova!! Hörs i morgon då ska jag berätta vad vi hittade idag ute i skogen :))

Natti natti ❤️

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ska se om jag kommer ihåg !! Men man ställer en bänk i fotänden, ställer sig på knä och använder roddmaskinens sits som ett sånt där maghjul som man rullar ut och tillbaka. Eller/ok sätter fötterna på sitsen och händerna på bänken och gör knäindrag:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting