Okategoriserade

Zcooly!

I annonssamarbete med Zcooly

.

Vid det här laget vet ni vad Zcooly är, eller hur? De lärande spelen inom matematik, som är tänkta för barn mellan 5-12 år, följer läroplanen och som barnen tycker är jättekul:)

Vem gör inte det, för att låta barnen kombinera speltid med lärande, det är ju en förälders dröm liksom:)

Barnen ser det som ”extra speltid” där mamma är hur enkel som helst att övertala till ”Bara en liten stund till”. Det är på riktigt en winwin på hög nivå:D

I de här tiderna, när man är hemma mer än vanligt så hänger barnen gärna framför datorn och Tv:n. Inget fel i det, men till en viss gräns:)

Barnen har inget emot att de får(måste, haha) bryta av med Zcooly ibland, tvärtom så frågar de ofta om de får spela. Och ganska ofta bråkar killarna om vems tur det är;)

zcooly

Gör skärmtiden meningsfull så behöver man inte tjafsa om den:)

Nu har det kommit en ny uppdatering. Ni som redan har Zcooly, glöm inte att använda det, och ni som ännu inte gjort det, kan testa utan kostnad, se lite längre ned.

I och med den här nya uppdateringen så kan man samla på roliga märken, det finns massor av kul och kluriga utmärkelser att få i varje spel. Utmärkelser som sen ger ett märke alltså. Då kan man tävla lite sinsemellan om man vill och det är något som mina killar alltid gillar:)

zcooly

En annan sak som är mycket bra, är att det nu går att få en pedagogisk beskrivning till varje spel. Det är till för oss föräldrar, barnen fattar ju allt som oftast själva vad som ska göras:) Här får man en större insikt och förståelse för hur man kan stötta barnen, men även utmana dem. Suveränt:)

zcooly

Som förälder kan man också ställa in så att man får uppdateringar om vilka framsteg barnet gjort, det är jättekul. Killarna tycker det är extra roligt när jag säger att Zcooly mailade och sa att de var duktiga på det och det.

zcooly

Överlag så är Zcooly pedagogiskt genomtänkt in i minsta detalj. Det är utvecklat i samarbete med erfarna pedagoger, och tanken är att det ska vara ROLIGT att lära sig, och att man ska få känna glädjen i att lyckas. Positiv feedback är det fullt av här, hela tiden får barnet bekräftelse på att de gör rätt och råkar det bli fel…? Ja men då kan det illustreras med en hamsterfis till exempel:) Och så blir det kul ändå.

Just att det positiva förstärks hela tiden gillar jag. Det är toppen för ofta fokuseras det alldeles för mycket på enbart prestation och vinst. I Zcooly är man alltid bra:)

En annan sak som jag som ”bisittare” uppskattar, är det lugna ljudet, inga hetsiga plingplong eller vrål och skrik. Man har också tid på sig att lösa uppgifterna utan stress. Fint:)

zcooly

Zcooly är uppbyggt som en ö, där varje plats på ön är ett eget spel. Allt är i samarbete med erfarna pedagoger och fokus är att det ska vara kul att lära sig.

Vilket det är:)

Ni som ännu inte provat Zcooly, ni har missat något, så därför ska ni nu få testa:)

I en hel månad faktiskt, och det  utan kostnad,  ni klickar HÄR eller använder koden: carolawetterholm

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing