Okategoriserade

Kaffe!

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart

.

Jag pluggar ju kreativt skrivande på universitetet, det ligger under konstnärlig nånting, fakultet? Nä. Ja skit samma, men det bor en konstnär inom mig, inte bara när det gäller skrivandet.

Jag har gjort en installation i mitt vardagsrumsfönster:)

Allt kommer från Matsmart 🤗

Vackert va? Den är inte riktigt klar än, det är ett pågående projekt :):)

Jag älskar de här iskaffe’na! Dessvärre så har jag inte mitt kaffe i fred längre. Jag hittade en ungefär lika stor samling nere hos Lovelia och både Corrinda och Novalie älskar dem också.

Mitt vanliga kaffe, varma varianten, går åt minst dubbelt så snabbt som normalt.

Fasen också!😂

En stor favorit här hemma är också de här pannkaksmixen, proteinpannkaka.

Inte bara goda utan superenkla att vispa ihop, de äts ofta till mellis här hemma.

Med färska hallon och en klick kvarg❤️

Matsmart är mitt smartaste tips alla kategorier. Saker kommer och går olika snabbt där, så man får kika in ofta och slå till. Se till att handla för över 500kr så blir det fraktfritt. Jag väljer alltid hemkörning till dörren:)

Så får man också en superhjälte elbow-High five när man shoppar 👌🏼

Matsmart ❤️❤️

Kommentarer

  1. Gerbera

    Mina barn har också fått dille på sån där kaffe. Vi kör dock en liten espresso från maskinen, lite socker i om så önskas och fylla på med mjölk. Smarrigt, men det går åt mycket mer kaffe och mjölk nu 😂 Slipper dock förpackningarna.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing