Okategoriserade

Kul med katter :)

Sådärja! Äntligen sjunkit ner i fåtöljen en stund före maten. Ja den är sen idag, det är för varmt och vackert ute för att äta:)

Jag har precis duschat. Tränade klockan 10, så även det tog lite tid. Att komma in i duschen då:)

Vaknade av larmet klockan kvart i nio. Så trött! Alltså helt väck, jag kanske låg och läste jättelänge i natt… Men upp och på med träningskläderna och iväg:)

Ett Cirkelfys med extra allt, även final 😅. Kul!! Men jobbigt:)

Min jävla nackspärr är inte att leka med… det gör så ont! Varenda övning gjorde ont, men på lite olika sätt ändå;)

Jag kan inte vrida på huvudet åt vänster mer än typ hälften av vad jag normalt kan. Men en hederlig blockvändning funkar ju alltid så jag vänder hela mig i stället.

Väl hemma hade jag tänkt att bara slappa. Gjorde det också, så länge som det tog att käka brunch. Och dricka två koppar kaffe. Jag läste Reacher under tiden, men sen blev jag rastlös. Så mkt som måste göras ute!

Jag började med att hämta trimmern, tänkte att batteriet är nog slut snart, den har stått i garaget hela vintern. Men den surrade på så fint så jag hann mycket. Sen hade jag precis en tank kvar i dunken så jag kunde hälla i gräsklipparen och nu är gräset klippt.

Jag blev en aning irriterad på tjejtrion som satt inne så jag bad om hjälp att röja carporten. Mycket motvilligt kom de ut men sen fick de fart under galoscherna och den är så fixad som går just nu. Taket hade såklart rullat iväg, det har ju stormat massor. Rullade tillbaka det:)

Basketkorgen som blåste omkull i vintras restes upp och fylldes med tusen liter sand.

Nu bör den stå still. Svintung är den i alla fall.

Jag samlade ihop all återvinning och drog iväg med den. Lovelia hakade på så det gick snabbt. Sen har vi plockat lite här och var.

I poolrummet väntade en charmig övertaskning… det är väldigt mysigt med katter.

Precis hela golvet under vårt långbord är fullt av fjädrar. En död mus, en död sån där vad det nu är, och en bit bort en död lite större fågel. Oklart vilken sort 🙈

En alldeles egen jurtjyrkogård!! Jippie🥵

Fågelfjädrar och dun är hopplöst att plocka upp. De går inte att dammsuga heller för de kilar fast sig i mattan. Jag har redan lovat patricia och corrinda att kasta den så jag tänker inte ens försöka. De tycker den är ful och äcklig. Nu är den det förvisso men de har klagat i alla år. Det är så enkelt när man inte själv behöver köpa en ny. 😅poolrummet är nånstans runt 40kvm så det är ju ingen liten bit som behövs. Jag kommer inte göra det, och inte heller lägga trätrall… det får bli den sten som ligger där. Kallt, men 🤷🏼‍♀️

Poolen kommer med stor sannolikhet att ryka.

Men nu ska jag äta!!

Vi hörs snart! Hoppas ni haft en fin dag :):)

Kommentarer

  1. Bella med familj i Västerås

    Igenkänning på det där med djurkyrkogård när man har katter. Min ena kissekatt (Norman) kom hem 2 gånger med harpaltar den rackaren och gissa VEM som höll på att bli galen på honom. Annars så är det fåglar och möss som tas här hemma och in direkt på köksmattan och käka 🙂 Nicole hans syster nöjer sig med att äta flugor och spindlar men försöker ta en pippi eller 2 men kan inte lyckas med det än så länge. Dom är så härliga kissekatterna men ack vad man blir gråhårig på dom

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing