Okategoriserade

Zoomat seminarium

Det sista seminariet för terminen är klart:)

Jag vaknade med nackspärr!! Nog för att jag ofta har ont i nacken, men en redig nackspärr inträffar ungefär aldrig. Högst oskönt faktiskt.

Vårt möte började halv tio, och jag har nu klurat ut att det som funkar bäst är att sätta mobilen i ett stativ och ha zoom där, och sen ha alla dokument på datorn som jag ställer bredvid. Och så paddan för att kunna svara på mess som nån vill nåt:)

Min dator är gammal och jag vill inte ladda ner mer än nödvändigt på den, annars vore det enklast säkert.

Mötet började som sagt halv tio. Tack vara Corona (må det försvinna) så behövde jag inte åka ner till Växjö. I vanliga fall åker jag ju strax efter fyra på morgonen och är hemma runt elva på kvällen. Mötet tog fyra timmar och ingen restid. Men det är ändå roligare att träffas irl.

Det gick bra, vi opponerar ju på varandras texter och de känner vi väl vid det här laget. Det värsta är ju att de flesta inte är klara, och det innebär att vi alla har fyra halvlästa böcker som inte (ännu )blivit böcker eller ens är färdigskrivna. Otroligt irriterande, för givetvis är alla mycket bra.:)

.

När vi var klara så var det lunch och sen lite stök och städ. Nackspärren gjorde ont så jag kröp ner i sängen och sov en stund:) Det hjälpte precis ingenting.

Men vafan, jag skulle ju träna, då släpper det säkert! Det bästa sättet att bli av med det är ju att röra på nacken och få lite blodgenomströmning:)

Det funkade inte heller:) Men, det känns inte heller sämre.

Vad det beror på? Ja, mest troligt så kan de tunga boxarna vi knuffade på gymmet igår ha något med det att göra. Nej jag knuffade inte med nacken;) men det var ett tufft pass. Avslutade med stakmaskinstävling. Patricia och jag vann:D Kan ha att göra med att vi fick en två meters människa till hjälp som är hyfsat 🙂 vältränad. Men vi vann helt ärligt. Hehe.

Passet idag var jobbigt det med.

Och vet ni då? Jag har i flera år haft en sådär lös plan på att köra hundra pass före midsommar. Aldrig blivit så. 2016 hade jag totalt 80 pass på hela året. 2017 – 84, helt värdelöst. 2018 hade jag i alla fall 109, och förra året 171.

Nu har jag hittills i år 107 pass:) Så plötsligt händer det, och det är en månad kvar till midsommar. Jag tycker att jag ligger på en alldeles utmärkt nivå nu. Vissa dagar dubblar jag passen, andra ett och så vilodagar mellan varven.

I morgon bitti är det dags igen, på en röd dag och allt.

.

Vad gör ni på Kristi Himmelsfärd? Vi gör så lite som möjligt.

Jag har ju fortfarande plugg som ska in, det är småfix och redigeringar, men jag tänker strunta i det i morgon och bara vara ledig. Att plugga 150% har funkat alldeles suveränt bra, men så här på slutet så har det varit mycket. Och är förresten en massa böcker kvar att läsa och skriva om…

Jag har skrivit en B-uppsats och en C-uppsats, och det är ju nu på slutet som det drar ihop sig. Allt på en gång i alla kurserna. Men det har ändå gått väldigt bra.

Jag tror inte att jag tänker köra vidare med 150% bara, för det är tufft. Jag har ju ganska mycket annat att styra runt med också, och det är inte kul att aldrig hinna med.

Plugga är skitkul:)

Nu ska jag sova, träningen i morgon börjar 10.00. Jag kommer mest troligt ställa klockan på nio, vi måste åka halv. Frukost skiter jag i, det har jag kommit på är bättre att äta efter. Så upp ur sängen, och i träningskläderna:)

Ha det super! Så hörs vi, jag planerar att ligga i solen lite i alla fall. För ve den om den inte visar sig när jag har tid.

🙂

Natti natti

Kommentarer

 1. Cecilia

  Carola, jag längtar efter att läsa att du kör kosten också. Alltså på riktigt, nyttig mat. Se dig i din träningsform med bra mat i kroppen. Det blir min feedback till dig. Ps. Jag bestämde själv idag, inget mer godis på hela det här året. Vill också se vad kroppen kan bygga fram Kom igen var med mig 😊👍

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Men jag äter inte speciellt dåligt. Däremot har jag absolut ingen lust att låta bli saker jag tycker om. Inte alltid men då och då:) Så godis och chips och sushi och pizza kommer finnas i min kost framöver också. Tillsammans med kvarg fisk nötter och potatis och allt möjligt:)
   Men det är sjukt tråkigt att laga mat fortfarande. Och jag måste också försöka laga mat som alla äter. Men ge mig ett kostschema så kan jag följa det😁Allt jag inte behöver tänka själv på är bra 🙂
   Heja dig med godiset!!

  2. Kristina

   Cecilia, vilken Idiotkommentar. Här är feedback på din feedback:
   Låt andra människor äta vad de vill, denna matskam mår många jättedåligt av. Du vet inte vad den du tilltalar har för erfarenheter av att bli matskammad. Låt folks matvanor (och dina egna matvanor) vara privat.

 2. Marie

  Min plan var att göra så lite som möjligt, sola lite 🙂 Men så tappade jag bort pappas id-kort när jag skulle hämta hans medicin så på fredag blir de se till få han fotograferad för skaffa nytt. Pappa är överlycklig han har inte fått vara nere på sitt köpcentra sen början av mars vilket han fullständigt hatat varit som ett barn och frågat mig ofta när får jag gå ner på torget igen? nu ska han få besöka både fotoaffären och banken. Trodde han skulle bli lätt skogstokig när jag berättade om id kortet men tror han ganska snabbt insåg sin chans till få komma ut och ner på torget så han blev inte ens arg på mig el så ville han inte skälla på mig när han såg hur bedrövad jag var över tappat bort ID-kortet. Men jag hoppas någon snäll människa lämnat in kortet ska ringa vaktbolaget på torget senare idag och höra om de fått in det.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing