Okategoriserade

Skor!!

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

.

Ute ösregnar det. Alltså på riktigt vräker ner. Doris ligger i soffan och låtsas att hon inte syns för hon vägrar att gå ut:)

Hon hatar regn, nästan lika mycket som jag gör. Det här med väder kan man aldrig begripa sig på, ena dagen sol och hot hot hot, andra dagen svinkallt och hällregn.

Nu känner jag att jag skulle vilja ha stabilt varmt väder, det vore väldigt skönt. I går log hela världen och idag är det gråtkalas där uppe bland molnen.

.

Corrinda köpte så snygga sandaletter från Cellbes nyss, som hon trots kyla redan invigt. Hon hade dessa på en kväll när det var kanske tio plusgrader😂

Men vill man vara fin så får man lida pin ibland.

Jäkligt snyggt såhär till jeans. Sandaletterna

finns i beige också, lika snyggt det.

Corrinda intygar att de var väldigt sköna också. Hon är ganska lång och vill inte bli så mycket längre så den här klackhöjden gillar hon, den är ca 5cm. Och stadig utan att vara klumpig.

Hon köper många skor från just Cellbes. Hon vet vilken storlek som passar och har inte en enda gång behövt skicka tillbaka och byta.

Dessa sneakers har hon använt massor också. Snyggt mönster👌🏼

För övrigt kommer även hallmattan från Cellbes 🤗

Ni kommer ihåg att ni får 5% extra på valfri vara va? Men bara till och med i morgon!!

Ange bara koden : DEAL20

Vilkor: Gäller en gång per kund tom 24.05.2020. Kan ej kombineras med andra rabattkoder eller kampanjer. Gäller endast Cellbes varumärke samt hemsortimentet

Ni hittar till Cellbes här

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing