Okategoriserade

En sån dag!

Hörrni vilken dag vi haft idag! I alla fall halva, för framåt eftermiddagen började det mulna på.

Nu gjorde inte det så mycket för jag var tvungen att skriva, och det är enklare inne. Jag satt ute i flera timmar, först med solen på fötterna, men sen kröp den närmare och började gassa på min datakudde jag har i knät. Bara att byta plats, och där blev det lite kallt. Så från bikini till långärmad tröja:) När datorn behövde laddas gick jag in med den och sen kastad jag mig i en solstol och jäste en stund. Resultatet – märken efter bikinin, och shortsen…snark;)

Jag försökte pumpa en cykel, men det är tokpunka, så jag måste laga…och det är ingen växelcykel så det är ju ganska okey. GANSKA. Men det hann jag inte, för det tar en stund, som jag inte hade.

I stället jobbad jag undan lite mer plugg, och sen insåg jag plötsligt vad klockan var och fick eld i rumpan! Shit, HIT om en halvtimme och här sitter jag. I bikini med diverse kläder ovanpå. Det var bara att raska på att byta om, och sen ila iväg.

Det märks att det är varmare ute nu, när man kommer in på Friskis. Det sitter de här jättelika ventilationsanläggningarna i taket, men helt uppenbart är det inte nån bra AC kollade till dem:D Det är så varmt! Att ha en hoper toksvettiga människor som kör som illrar, det genererar ännu mera värme.

Idag var det The number of the beast, igen:) Jag hatälskar den, för den är roligare vän vanlig Hit, men asjobbig. Nu har vi i alla fall lyckats lista ut vilken station man måste börja på för att orka hela vägen:)

När vi var klara, och beredda på den vanliga finalen, så hade han såklart en annan. Lite värre. Med springa, ruscha, springa, hoppa grodhopp och fan och hans moster. Jisses. När även finalen var gjord så låg vi på golvet en låg stund och bara försökte samla ihop oss. Då vet man att det varit högintensivt.

När jag kom hem, och klev innanför dörren, så insåg jag också att jag hade mina inneskor på mig, alltså gympadojorna. Mina uteskor står kvar på Friskis. Skönt att veta att det är ett par skabbiga gamla från Skopunkten och inte ett par splitternya Nike. Jag låter dem stå tills på torsdag, och har nån snott dem, så är det väl så då. Men att glömma att byta skor har aldrig hänt.

Patricia och jag svängde in på Ica för att handla, och sen hem för att laga mat.

Jag delegerade mitt till Trixie för jag kom på att jag hade en deadline idag, med ett samarbete som strulat lite med det tekniska. Så i stället för att ha lämnat in det igår som tänkt, så fick jag avvakta till idag. Det gick ju det med:)

Det är mycket nu:)

Sen har jag suttit och redigerat text. Klar, tror jag, med en. Två kvar.

 

Dagarna ramlar på alldeles för snabbt nu. Det är snart juni!

Vårt midsommarfirande är inställt, inte det minsta förvånande men surt ändå. Det bryter en 63 år lång tradition tror jag det stor på hemsidan. Fuck Corona, ställa gamla traditioner på högkant så här. Jag tror att jag måste åka och köpa ett luftgevär och skjuta, för det är ju det viktigaste med midsommar:D Bygger en liten tavla vid nåt träd eller så, jag är ju pricksäker som en sniper i Call of Duty så det behövs inte så stort;)

Kanske ska man pallra sig ut med husvagnen och fira midsommar i Norberg? Kan man hoppa över gärsgårdar och plocka blommor på annat håll, så kanske drömmen slår in? Jag fattar inte det här, för varje år, så plockar jag sju sorters blommor, hoppar baklänges över sju gärsgårdar, och är tyst som en mus. Lägger blommorna under kudden, somnar och drömmer om…Johnny Depp.

Varje år. Och det ska ju funka, så jag fattar inte? Varför i hela friden står han inte och plingar på dörren? Jag har ju till och med bytt batteri i plingklockan:D

Jag skojar. Jag drömmer om Chris Pratt. Haha, nä, jag drömmer inte ett skit. Jag plockar inga blommor heller för den delen, för hualigen vad med sällskap man skulle få i sängen då… av sånt man inte vill ha mellan lakanen. Så just den traditionen hoppar jag gladeligen över.

Men kanske fira där ute. Eller inte för de lär väl vara ungefär lika roliga i år som alla andra år;)

Man får väl skäll för att man råkar skjuta en champagnekork på grannens vagn;)

För den delen har jag insett att vi har ett problem.

Varken jag eller syrran kan backa med husvagn. Det är pappas paradgren, och i år lär han inte backa en meter. Så hur i helvete vi ska få vagnen på plats är en stor fråga? Kanske har vi övat på att skjuta boxar med skitmycket vikter på av en anledning? Det är ödet. Ja, eller Davids nya preferens:) Hur som helst så har vi en husvagn som väger ett ton. Det har vi inte puttat på boxarna. Men det kan bli spännande. Vi kanske får bygga en bro mellan vagnen och trädäcket där förtältet ska stå…

Alltså nu blev jag seriöst lite fundersam här…? Vi ska upp med ett förtält också. Fan, vi behöver backup. Måste muta några starka kids:)

Jaja det löser sig. På nåt vis.

Nu struntar jag i det här, jag är trött och vill sova. Man blir en aning fyrkantig av att redigera text.

Jag tror jag läser en stund och sen sover!

Natti natti på er, vi hörs i morgon 🙂

 

 

Kommentarer

  1. Fia

    Finns alltid hjälpsamt folk på campingar som som kan hjälpa en att backa på plats. Har alltid fått hjälp när jag varit ute själv med barnen 😊

  2. Susanne

    Backa alltid in från vänster, på så vis har du koll på ekipaget, och ta små rattrörelser, så ska du se det löser sig. Ett tips kan ju vara att träna backa med ett släp runt ett gathörn.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har ju pappas bil hemma här nu, så kanske får åka och låna släp och öva… Men husvagnen är så stor och skitsvårt att se. Men det är också mesigt att inte kunna 🥵

  3. Camilla

    Har du ingen kompis med häst som kan lära dig backa med släp,eller ta ett par körlektioner kanske?Problemet de flesta gör vid backning är att inte ställa ekipaget rakt,man är för ivrig och så viker sig släpet.Det är bara att träna lycka till.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har inget att träna med, det är väl det som är grejen😂Husvagnen är special, man måste kliva ur och manuellt lägga ur bromsen som annars slår till, så det är meckigt som fan. Med tanke på att jag behöver backa ett släp kanske Max tre gånger på ett år så skullenjag glömma allt mellan varven, annars skulle körlektioner kanske vara värt. Men det är ett elände att backa till med vagnen intill en trätrallskant. Måste liksom bli exakt🙈.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting