Okategoriserade

Sluttampen !

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart

.

Jag har så mycket att göra nu, saker som tar TID. Det är tre långa texter som ska gås igenom och redigeras. Ja, igen, ni har hört det förut🙈. En av kursarna frågade en av lärarna hur man visste att ens text var färdig för att skickas in till förlag. Svaret var att det var ett antal redigeringsrundor, först på egen hand, sen med hjälp av någon annan, sen var det ett antal till på förlaget. När man mest kände att man ville kräkas på sitt manus, då var det typ klart 😂

Så jag har ju inte ens kommit halvvägs:)

Men texten ska inte till förlag utan bedömas av examinator vilket känns extremt läskigt. Så småningom om den blir klar kanske jag skickar in den. Men för nu är det deadline 1/6 på alla.

Jag är halvklar med den första🙈 så två och en halv kvar.

Jag satt länge i natt, och sitter nu ute i strålande solsken och dricker kaffe. Att ha datorn ute i solen är ju snudd på omöjligt men jag kanske får lov att sitta i skugga med fötterna i solen eller nåt.

Frukosten som mer är brunch är avklarad. Jag är extrem vanemänniska med frukosten. Alltid kvarg eller/och yoghurt men med lite olika topping. Ibland bara frön, ibland egengjord müsli och nu på sista tiden detta:

Älskar den granolan men tycker den är de dyr i vanlig butik. Men på Matsmart hittade jag den och beställde flera paket:)

Det kommer en ny leverans idag också👌🏼

Bästa stället att handla på! De säljer varor som annars skulle kastats, kanske för att de har kort datum, kanske byte av förpackning edyl.

Så man bidrar till att minska matsvinnet, samtidigt som man spar pengar👌🏼

.

Vad mer i dag? Jo ett HIT pass. Lockar inte det minsta 🙈men blir nog bra när man är där. Jag var på dubbla pass igår, först vid nio på morgonen i gymmet med ledare, sen ett Cirkelfyspass. Idag har jag träningsvärk i biceps, det var länge sen:)

På torsdag ska jag på ett utepass, där temat är Slägga. Men fatta vad kul:):) Ledaren lovade att vi skulle använda stora traktordäcket så jag anar att vi ska välta och slå😎Kan bli hur kul och jobbigt som helst. Jobbigt allra helst för det blir ju helt andra övningar med helt andra muskelgrupper. Ja inte så att jag har stora partier muskler som aldrog jobbar men ni fattar 🙂

Nu ska jag gå in ☹️Hejdå solen. Men jag tar kafferast ute snart igen :):)

Kommentarer

  1. Stefan

    Risentas granola är helt klart den godaste och inte så söt som andra märken.
    Visste inte att matsmart var lite billigare med dom, ska kika på det nu. Tack!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting