Okategoriserade

Le pearl is retûrnerd:)

Det är onsdag:)

Igår var det tisdag och jag vet inte vad jag gjorde, men arslet fullt var det. Plugg såklart, men även med att hämta hem pappa från sjukhuset. Och träna:) ingen blev kanske förvånad över det …

Träningen var redan klockan nio så det var med kudden kvar i ansiktet som jag klev innanför dörrarna på Friskis. Vi gjorde massa saker som känns bra idag:D

Sen hem, och duscha och skriva lite, det är ju sista-minuten-grejorna som ska in nu. Jag hämtade mamma halv två och så åkte vi till sjukhuset. Hon gick upp och jag parkerade utanför och väntade. Solen sken och det var varmt och härligt, jag satt där i bilen med dörren öppen och lyssnade på radio. Ibland spelar de ju bara bra musik, men oftast inte;)

De var först U2 – With or without you, följs den sen av Ed Sherans Perfect gör det att man liksom glömmer att alla kan höra när man sjunger med för full hals. Oj då. Jag hade förberett mig på att vänta en bra stund, men efter bara några minuter ringde mamma och sa att de var på väg ner. Jag stod längst fram i rutorna framför ingången och frågade om pappa orkade gå eller om jag skulle göra en rundpall och komma närmare. Han klarade det, sa hon. Och ja:) Ut ur entrén kom pappa, smal och tunn, men med rappare steg än jag sett på länge ♥ Han mådde superbra.

Vi åkte via affären och jag gick in med en lapp i näven och handlade, och sen släppte jag av dem utanför deras port. Inga problem för honom att ta sig ur bilen eller fram på gången, så skönt att se. Må det få fortsätta så här nu!

Hem igen, och tog med Doris på promenad. Jag har en ny slinga vi ofta går nu, det är ungefär fem kilometer, skogsterräng och bitvis får man hoppa och skutta mellan stenar och rötter, så det är kul att gå. Om det inte regnat för då är det svinblött och man klafsar runt i lera.

Stordammen:) Jag funderar alltid på om man vågar bada i sådana här dammar/sjöar?

stordammenVarför inte egentligen? Men jag skulle aldrig göra det.

Väl hemma igen satte jag mig med Doris ute och klippte henne. Jag kan inte klippa, och som vanligt är hon inte den enklaste att öva på:) Rycker och knycker så man får vara försiktig så man inte klipper av hela örat.

Men till sist var det väl hyfsat, hon är svart så det syns inte så värst att det är hackigt och fulklippt.

DorisUngarna garvar åt henne, för hon har världens minsta öron, och litet huvud. Det syns inte så mycket när hon har mass alångt cockerspanielhår på öronen, men utan det är det inte så mycket kvar. Svansen som är som en plym ser nu ut att vara väldigt mycket längre, och mer böjd. Men hon tycker det är skönt att få bort en del av pälsen, även om hon låtsas-surar.

När vi var klara var det bara till att hoppa in i duschen igen, fy farao vad hår kliar!

Sen var det plugg resten av kvällen och jag skrev klart fyra diskussionsinlägg och svarade på ett antal, bara några kvar nu.

.

Vaknade i morse och var helt väck. Va? Vad är det som låter? Aha, larmet… gå upp då Jamie:)

Men så kvicknade jag till och kom upp. Jag skulle träna halv tio, och masade mig iväg. Allt blir ju så mycket enklare och trevligare när solen skiner och det är varmt. Bara att stoppa fötterna i skorna och gå, i linne och tajts. Träningen var jobbig, mest för att jag hade sån träningsvärk sen dagen innan. Idag var jag ensam från min familj, mycket ovanligt nu för tiden:)

Sen var det hem, äta, sitta i solen och göra ettjobb, och vips var klockan halv ett. Ett skulle mamma och syrran komma, för vi skulle hämta husvagnen idag:)

In i duschen, och så fixa i ordning mig lite snabbt och sen fick jag vänta en stund, jag är snabb när jag vill. Och när ingen flyttat på mina saker:)

Husvagnen bor i en lada under vintrarna, ute på landet, men nu är den hemma:)

Annons

Fina Beigea pärlan:) Den ska få nytt batteri och nytt däck, och sen ska vi skura av den, och fixa lite.

husvagn retroLite bucklig och skrapad, men still going strong. Limited edition Sprite från 1973:)

Som alltid så drar det i campingtarmen när pärlan är hemma.

Mamma och syrran åkte hem och jag som inte ville återvända till böckerna, tog Doris och gick. Idag såg hon en ekorre och satan i gatan vad hon ville ha den, och hur hon inte kunde begripa var den tåg vägen.:)

Det är så mycket jakt i den där jäkla hunden.

Hemma igen, fixa lite, och sen på med träningskläderna ännu en gång, för dagens andra pass:) nu med Corrinda och syrran som sidekickar.

Nu ska jag packa ner mina böcker, och min padda, i morgon ska jag byta plats för pluggandet. Biblioteket närmare bestämt så jag kan slå lite i böcker:)

Och nu sova, jag är så trött!

Vi hörs igen i morgon! Och ni kan få hålla era tummar för en grej:)

Natti natti ♥

Kommentarer

  1. Marie

    Jobbigt när ens nära och kära inte mår bra, men skönt höra han är på benen 🙂 Skulle aldrig heller bada där, gud vet vad som gömmer sig på botten. Är havsmänniska aldrig gillat bada i insjöar el i bräckt vatten. Varit mycket i Öregrund bodde några år i Östhammar men nä blev inte mycket bad där. Men ny är jag i mina hemtrakter igen 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing