Okategoriserade

Jösses vilken seg film…

Jag tänkte glo på de nya Magnumavsnitten, ett par stycken sådär. Ni kanske inte vet att det gjorts en remake på den gamla godingen med Tom Selleck?

Men titta på huvudrollshavaren:)

Den gossen och Hawaii och allt är förlåtet:) Jag gillar ju lite småtramsiga actions och det är Magnum:)

Men så såg jag Ad Adstra, med Brad Pitt. Och tänkte att den måste ju vara bra!!

Och det är den inte 🙈🥵 Så seg! Varje gång jag tänker slå av så händer det nåt lite spännande, men det tar sig inte utan faller platt. Men jag vet att jag kommer fundera på den om jag inte kollar klart. Så jag gör det med ett halvt öga då:)

Jag fick låna en liten kille idag:)

Jack kom vid tio och stack genast ut med ungarna. Strax efter tio hojtade de att husvagnskillen var här nu.

Husvagnskillen :):) Det är också ett namn, men samma kompis som fixade batteriet kom nu och skruvade av däcket för att sen åka iväg och kränga av och på med ett nytt. Och sen kom han tillbaka på eftermiddagen och skruvade på det igen. Tjoff tjoff så var det klart:)

Lite kaffe tillsammans i solen på det och där i mellan en jäkla massa garageröj. Jack sköter sig själv 🙂

Haha nä men han vill inte hänga med mig när ungarna är hemma:)

Han sov middag ute i vagnen, käkade ute och sen tog ungarna med sig honom på promenad:)

Han var inne och kikade ibland men mestadels var han ute. Så härligt!

Jag har stökat i garaget hela dagen, plockat ordning och kastat. Men inte klart idag heller 🙂

När jag gick in i poolrummet för att hämta nåt höll jag på att kliva på en mus.

Nån, eller båda, katterna är snabba råttjägare:)

Jag kan inte låta bli att tycka att möss är ganska söta, en och en. Mina förra katter, Smulan och Zlatan, käkade upp mössen delvis. Men de här har bara ihjäl dem, och lägger dem sen så man kan kliva på dem. Häromdagen låg det en utanför poolrummet. Tack. Eller nåt:)

Nu är då husvagnen redo för besiktning. Håll alla tummarna! Jag ska tvätta taket först men sen så.

Jag har en djävulsk träningsvärk 🙈främst i rumpan men även i armarna och hela ryggen. Ingen träning idag förutom röj men i morgon blir det träningsdejt igen:)

Härligt!

Och fan, filmen blir inte bättre:/ De är tyngdlösa ute rymden och allt går i sirapstempo… man skulle vilja kunna speeda upp farten lite. Halva tiden hade räckt då:) Så jävla seg.

Jag får lov att kolla Magnum sen, för det här går inte. Lite fart måste det vara. Nu har de senaste replikerna varit en upprepning av : Let me go… och en fightscen i slowmooooooootion ute i rymden. Nej, se den inte, lägg era timmar på något annat:)

I morgon ska jag inte upp, utan tänker sova tills barnen vaknar, så kanske att jag läser lite Jack Reacher också.

Handla och träna är morgondagens agenda. Lagom 🙂

Ha det gott så hörs vi snart 😘

Kommentarer

    1. familjenannorlunda
      familjenannorlunda

      Vet inte. Jag hade ingen punka utan har bytt hela däcket, men eftersom det är nån annan som fixat 🙈så väntar jag på att han ska säga vad jag ska swisha:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing