Okategoriserade

Dagarna:)

Det rullar på. Jag sov som en kråka i natt, vaknade var och varannan kvart av ingen anledning alls. Är så ibland och jag har inte klurat ut varför än. Jag hade en tanke att åka och handla före träningen men så blev det ju inte. I stället satt jag i solen, snackade med kids och rensade ogräs.

När det var dags att åka hittade jag inte nyckeln till bilen. Jag har syrrans bil och hon har keyless, alltså man behöver bara ha nyckeln i närheten för att kunna låsa/låsa upp och köra, så jag vände upp och ner på hela träningsväskan i min jakt. Hittade den inte. Vafan 🥵 Ringde syrran och sa att hon fick hämta mig i stället för tvärtom, lade på och gick ut till bilen. Insåg att det var Patricia som haft den sist eftersom den var körd in, jag backar. Skuttade ner till hennes rum och jodå där låg nycklarna så snyggt. Ringde syrran igen och sa att jag kommer 🙂

Lite sena till Friskis men eftersom det idag inte är pass utan vi kör ett gäng själva så gjorde ju inte det nåt. Vi värmde upp på löpbanden innan vi körde mage i roddmaskinerna, för att sen gå ner i hörnet och göra wallballs, marklyft, sit-ups och vad det nu var. Lite armgång också, idag kunde jag ta varannan pinne i fyra sving:)

Fika efteråt och snicksnack:)

Köra hem syrran och sen till citygross, där jag gick hack i häl på en av killarna jag nyss tränat med, man går ju samma bana så det känns som man förföljer folk. Vet precis vad han och familjen käkade ikväll :):)

Väl hemma igen så hade ”husvagnskillen” påbörjat en polering av husvagnen. Alltså den blir så fin!! Sen var vi tvungna att sabba lite, med hans godkännande, för taket är smutsigt. Så där har vi gnott nu, tills myggen käkade upp oss. Får fortsätta i morgon👌🏼

Tacos såklart, det är ju fredag. Doris långpromenad också med sällskap.

Vin till maten :

Kliade i handflatorna efter två glas men ingen svullen läpp. Gott!! Jäkligt lättdrucket, det rann bara ner😜

Tog ingen allergitablett och det kliiga gav sig snabbt. Bra där:)

Nu ska jag sova! Det har varit en lång dag, efter en sömnlös natt, så jag känner mig lite mosig:)

Vi hörs i morgon😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing