Okategoriserade

En lite förbjuden dejt:)

Ja igår gjorde vi nåt som vissa kommer gå i taket över, så känner man sig lättkränkt, sekundärkränkt, eller bara allmänt orolig så kanske man ska sluta läsa nu.

.

.

Ok, varningen är sagd, så bli inte upprörda nu:)

Igår träffade jag mina föräldrar!!

Syrran hämtade mig och sen hämtade vi mamma och pappa för att sen åka hem till henne. Föräldrarna placerades utomhus på andra sidan bordet och sen fikade vi.

Syrran hade bakat rabarber och vinbärskaka med vit choklad i😍

Så härligt att få sitta i lugn och ro och bara snacka. Det har varit lite dåligt med det på sista tiden, vi har träffats men under lite tråkigare förhållanden. Skjutsa och hämta från sjukhuset till exempel.

Doris var med, och låg och slaggade mest hela tiden.

Pappa är som vanligt igen, och det är så skönt. När man ser honom nu så inser man verkligen hur dålig han varit, det har varit nära ögat flera gånger. 🙏🏻

De behövde hjälp med att få upp gardiner på sin balkong så vi åkte med upp och fixade det.

Den ligger i full sol hela dagarna och det går inte att ens ha dörren öppen utan att få bastukänsla.

Det satt redan skenor i taket så vi behövde inte anstränga oss mer än att fästa gardinnyporna och hiva upp dem.

Sådär! Ska ju hjälpa en del i alla fall:)

Sen hem och käka lite innan husvagnens tak skulle tvättas. Igen. Vi gjorde det i fredagskväll också men fick ge upp för myggen var för jävliga. Men nu så!

Från detta:

Till detta, om än att bilden är väldigt fördelaktig:)

Avfettning och skrubba med vanlig disksvamp:) Gånger många.

Taket är fortfarande gråprickigt, det har liksom ätit sig fast i plåten och går inte bort, men det är inget som känns.

Sån skillnad! Idag ska den sen poleras och bli ännu finare:)

Jag upptäckte en spricka i takluckan som måste silikonas, och lite annat småtjafs. Men klar att besikta. Givetjävlavis så är drop-in stängd men det fanns en bokbar tid i morgon, så då får ni hålla tummarna 🙂

Sen öva på att backa lite och sen förhoppningsvis ställa ut den.

Idag har Jamie spelat fotboll så syrran och jag har promenerat i tre timmar i Stenhagen. Vi kikade delvis på matcherna på avstånd från folk. Det är som att se ett gäng yra höns som springer runt:)

Ganska mkt noll koll men en enorm vilja att stajla som Messi 🙈😂

Stenhagen har jag dålig koll på, alltid trott att det mest är höghus, men det var tvärtom mycket villor och radhus och sånt. Rätt vad det var hittade vi en skylt med Visning, och gled in:) En kompis ska flytta lite akut och vi tyckte det kunde passa perfekt. Minus priset på fyra miljoner då. 🥵

Att vara singel, ensamstående med barn och inte höginkomsttagare är inte lätt. Det är ganska sjukt faktiskt. Jag har mycket att säga om det, och att fokus ligger fel när vi pratar om kvinnofällan. Men det är för varmt och jag orkar inte formulera mig:)

En annan dag. Men, att ha jobbat sen man var 18, och inte få låna till en vettig bostad när man är 45+ och har skött sin ekonomi klanderfritt i ett helt liv… det är fel. Så fel.

Så, no more! Nu ska jag sopa lite barrträdsfrön:

Inte för att det är nån mening egentligen… för det rasar ner konstant. 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️

Vi hörs sen!!

Kommentarer

  1. Ellinor Blomqvist

    Varför oroa dig,du träffade dina föräldrar precis som man ska och alla blir nöjda och glada👍Vi 70+ blir glada över att bli ihågkomna/kram och bra jobbat

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag oroar mig ju inte för vår skull, men jag har fått en hel del lite hårda ord om att jag träffar dem, från läsare, som blivit stadsepedemiologer via kvällstidningarnas crashcourse😅. Det är lite jobbigt.

      1. Camilla

        Så tråkigt att höra att andra läsare ger dig hårda ord för att du träffar dina föräldrar. Ni hade ju avstånd och så länge ingen av er har några symptom så är det helt ok.
        Då får jag kanske också bannor som träffar min far nästan dagligen.
        Tack för en superbra blogg, den bästa.
        Kram <3

  2. Jenny

    Håller helt med dig! Bostadsmarknaden större städer är ju helt galen! Jag har bara tur som kom in på bostadsmarknaden innan det blev hysteriskt dyrt. Är endast tack vare det som jag har lägenhet idag. Förvisso ”bara” en tvåa men det räcker till mig och dottern. Har insett att jag dock aldrig kommer kunna flytta, finns ingen bank som beviljar ett sånt lån med min usla inkomst. Har du funderat nåt på hur du ska göra med boende när alla barnen flyttat ut? Kanske du och din syrra kunde bo ihop? 😉
    Kram och tack för bästa bloggen ❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting