Okategoriserade

Det regnar…

Hur mycket regn kan det komma egentligen? Eller jo, jag vet ju på ett ungefär, för det händer ju att hela centralstationen i Uppsala blir översvämmad sådär så man kan simma runt alltså:)

Men som det regnat idag. Jag hade en liten plan på att packa in en del i husvagnen, men det var ju inte ens lönt att tänka tanken. Allt hade blivit smäcksurt.

Så i stället så har jag städat inne. Jag anar att jag inte är ensam om det:)?

Började med badrummet sen lilla toan uppe, och vidare till städskåpet. Det tog alldeles för lång tid, och sen var jag trött. Jag klev ju upp i gryningen, klockan åtta;) och åkte och tränade. Lämnade en lapp på bordet var jag var och att jag skulle vara hemma strax efter tio.

När jag kom hem hade INGEN vaknat:D Bara Doris och katterna som ville ut, och eftersom det inte hade börjat regna än så hann jag plocka undan en del som resten av Familjen Slarv lämnat ute.

På Friskis så klagade alla på huvudvärk av vädret, och jag kände inte nånting, mer än lite lite yrsel. Jag som brukar må illa och ha tryckande huvudvärk när det är lågtryck mådde kanon. Lite seg, men det var nog kanske mer den tidiga timmen.

Jag skulle bli happyhappy om min väderkänslighet försvann för det är ganska drygt, men det var nog bara en engångsgrej. Eller?

Hur har ni haft det på regnfronten idag?

Fick ni kanske åska? Vi hade sent omsider på dagen några muller, men på långt håll och det var lika kvavt ändå. Extremt kvalmigt.

Innan det dags för att laga middag låg jag på kökssoffan en stund och blundade, det är skönt med en powernap! Jag påbörjade middagen men sen kom Patricia och tog över och jag klagar inte det minsta.

Eller, jag fick ju bidra med att koka ris, skölja kikärtor, koka broccoli, och sånt där avancerat;)

Hon gjorde inte heller så mycket, kycklingen var rester sen i går så hon gjorde en sås och sen pytsade vi i lite av varje. Röda linser och vitlök och sånt.

Mätt som fasen:)

Barnen har ju varit fast inne idag, Jamie försökte hitta nån kompis men många är på fritids. Det brukar ta några dagar sen har de vant sig vid att hänga med syskonen, för det är ju faktiskt rätt behändigt att ha dem.

Jag gjorde ett fynd ute i garaget när jag röjde där, i en kasse med kassar, som jag tänkte slänga rakt av, så hittade jag ett Nintendo ds. I det satt ett spel som de letat efter hur länge som helst, ett Super Mario. Nu spelas det hela tiden:)

Antagligen har kassen stått i hallen, jag brukar samla kassarna där för att sen plocka med dem till affären, och Nintendona brukar ligga på byrån där, så jag anar att det helt enkelt fallit ner. Landat snyggt och prydligt längst ner i kassen som nån sen kastat ut i garaget vid nåt städröj. Jorrå:)

Jag tror att vi har ordning på alla Nintendo ds nu, ett tag var alla på vift i huset. Jag hittade flera i en kasse, ja det verkar vara ett vinnande koncept, nere i pannrummet. Den kassen hade varit med i husvagnen, med spelen i och sen tydligen hamnat där.

Ja det är ingen ordning i den här familjen. Om jag fick ha enväldig ordning och alla gjorde som jag sa, skulle det vara … om inte klanderfritt så i alla fall ordning:)

.

Nej, nu ska jag hoppa i säng. Lite trött men det är väldigt skönt att det är helt tyst i huset. Äntligen lite svalare också, även om det lär vara som en bastu i sovrummet. Det är det alltid känns det som.

Jaja, vi hörs i morgon såklart!

Natti natti, eller godmorgon 🙂

Kommentarer

  1. Karin

    Får de inte ta hem kompisar? Antingen höra upp med andra föräldrar att de är hos er hela dagen eller hämta kompis på fritids tidigt.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jo självklart. De får ha hur mkt kompisar som helst här hemma. Men det är svårt när det inte finns några tillgängliga.

  2. Camilla

    Hej!
    Inget regn alls i går bor i Lund och här är så varmt och kvalmigt så det är jobbigt bara det, men hellre det än regn och jobbigt när det kommer så mycket som ni fick i går.
    MEN dom har lovat oväder från Danmark till midsommar och ja när brukar det vara fint väder till midsommar, nästan lätträknat 😉
    Du förgyller mina dagar med din blogg, gillar när du skriver så mycket som du gör.
    Många bloggare tröttar ut en med 10 bilder av t.ex. en smörgåstårta….. det är samma tårta så en bild hade väl räckt, nä då ska det vara i alla möjliga vinklar och när dom har tagit en bit.
    Samma med kläder en bild räcker när dom har det nya plagget på sig, nä samma där 10 bilder på en och samma klänning…..
    Tur att du är som du är det gillar jag 🙂
    Kram <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting