Okategoriserade

Ganska nära

Alltså denna värme ❤️❤️

Jag älskar den!! Jag mår så bra, jag får sån energi och hinner med så mycket. Dagarna känns oändliga och faktiskt så är jag något i närheten av vad det måste kännas att vakna pigg:)

Ni fattar:)

Älskar värme och sol☀️

Tills man kommer in på gymmet för att köra ett pass som man vet är överjävligt jobbigt. Vi ska vara längst in där Friskis tycker det är smart att ha stora fönsterpartier på två väggar, från golv till tak. Utan något som helst solskydd. Men fatta! Det var som att kliva in i en bastu och redan innan uppvärmningen började svetten rinna. Efter uppvärmningen stod jag och flåsade och försökte hitta nån slags syre i luften. HIT är högintensivt … oh ja.

Passet är normalt tufft, men idag var det riktigt jobbigt. BikramHIT, är ingen hit🙈😂

Jag har aldrig varit så nära att svimma utan att vara sjuk tror jag. Och jag är inte typen som svimmar ofta, enda gången var nog efter en magsjuka som liten, men då drog jag i backen rätt bra 🙈

Men idag snurrade det rejält, sådär så att jag fick sätta mig på golvet och till och med lägga mig en stund. Helt slut. Och då var det dags för final, som jag ändå gjorde mitt bästa i, stakmaskin.

Sen var alla kläder genomvåta in på bara skinnet och ut. Men efteråt känns allt bara bra. Fy fan vad bra man är ändå:)

Förutom träna så har jag pluggat:) För jag kan ju inte vara skolledig, det kändes konstigt efter mina 150%. Men nu är det bara 50% Jag läser en kurs som jag inte nu kommer på den korrekta titeln på, men nåt med Platsens historia.

Vi ska skriva om en plats och dess historia och historiebruk. Så kul!! Jag ville hitta en kurs som jag kan ha användning för i mitt skrivande och det tror jag att jag kommer ha. Jag hade sökt en kurs i militärhistorik också men den var tvärfull, jag är reserv 400 eller så. Lika bra för den var på engelska🙈Jag är dålig på att läsa på engelska, jag vill förstå alla ord och meningar och gör jag inte det så tappar jag tråden. Man kan säkert fortsätta bara läsa vidare och så ger det sig men jag blir bara störd.

Men nu behövde jag inte öva mig i det. Däremot är militärhistoria något jag faktist vill lära mig mer om. Det behöver inte nödvändigtvis vara i form av en kurs, och sitter ni inne på kul tips om litteratur osv så hojta gärna:)

Jag har kikat till mina inneboende i carporten men vet ni vad jag tror? Jo att alla fågelungar hade flygpremiär idag. Första flygningen. Det har varit sånt jävla liv på björktrastarna och koltrastarna både hos mig, grannarna och i skogen. Mamma&Pappa fågel gör störtdykningar mest hela tiden, och Doris och Stumpan fick rejält på käften. Sen fick de gå in:)

.

I morgon, jag ska bara sova lite först😅, så åker vi och ställer upp husvagnen☀️

Det blir kul, men svettigt som alltid, det är tungt med gamla grejor:)

Vi hörs då🤗

Natti natti

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det beror på:) Jag går ju enstaka kurser och är inte garanterad plats nånstans, men förhoppningsvis fortsätter jag i samma spår 🙏🏻

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting