Okategoriserade

Vill bara tipsa snabbt :)

Innehåller reklam och annonslänkar för Cellbes

En sån dag! En sån underbar dag:) Må den följas av många många flera☀️

Jag älskar sol och värme, ju varmare ju bättre det vet alla som hänger här. Jag förstår er som inte håller med av olika anledningar, men jag njuter i fulla drag av det. Det finns annat väder som ni kan få njuta av och då kommer jag sura 😂🙈

Jag ska snart skriva ett längre inlägg men såg det här:

Cellbes fina rea är påfylld! Jag blir alltid lika förvånad över att jag kan ha missat en del av det som jag sen hittar på rea. Eller så är det kanske så att det där sticker ut på ett sätt som gör att jag upptäcker det?

Jag vet inte. Men jag vet att det är najs att fynda:)

Men denna till exempel 😍

Så fin ju!!

Och mina favoritjeanshorts alla kategorier är nu på rea:)

De är så sköna, tunna och följsamma och sitter som en smäck.

De här brallorna ⬇️ är inte på rea men ett par grymma favoriter. Jag har dem som överdragsbrallor till träningen, eller sover i dem🙈eller har dem som allround hemma. De finns även i kamo som är ännu snyggare 🙂

Det här är ett par av Corrindas favoritbyxor

De är lite sådär halvkorta och så snygga! Och billiga nu:)

Så mycket fint på både rea och vanligt pris🤗

Jag fick hem ett paket från Cellbes för nån dag sen, men jag har inte hunnit packa upp det helt än🤗

Men jag ska visa er snart! Jag är så jäkla nöjd:)

Tills dess, hittar ni nåt på rean ni tror jag skulle gilla – hojta:)

Ni hittar den HÄR ☀️

Nu ska jag skriva om vår dag 🙂

Hörs snart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing