Okategoriserade

Nyponsoppa❤️

Innehåller Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag kom på en sak:)

Jag brukar ju beställa hos Matsmart , och är supernöjd med att jag både sparar pengar, gör en miljöinsats( köper varor som annars skulle kastats) och slipper släpa hem det, för de levererar hem:)

Men en sak som jag tänkte på redan förra året men aldrig riktigt kom till skott, det är att det går ju så rackarns bra att beställa dit man är. Som i husvagnen till exempel.

Ni som har sommarstugor, det måste ju vara kalasbra för er! Nu vet jag att det inte är överallt som det går att få det hemlevererat, men att kunna beställa till utlämningsställe och hämta där är inte fel del heller. Jag anar att det i Norberg är Ica eller Coop.

Och utan att vara sån 🙈så i de mindre samhällena så är det ju ofta en aning mindre ekonomiskt att handla i butik:)

Jag har många gånger stått och funderat på om det verkligen är värt de där extra slantarna, och sen köpt nåt annat:)

Jo man ska stötta sin lokala handlare och så vidare, men det gör jag ju genom färskvarorna.

En helt ny favorit som jag hittat via Matsmart är de här mellisrutorna.

Finns flera smaker, morotskaka till exempel:) ( ja den är to die for på riktigt!)

De är ekologiska och fairtrade märkta och ett suveränt litet mellanmål. För mig, barnen avskyr dem. Vilket är superbra för då får jag ha dem i fred 😇

Helt naturliga ingredienser, i den här är det dadlar, glutenfria havregryn, cashewnötter, rissirap, chiafrön, kakaopulver, malda kaffebönor, havssalt och solrosolja🤗

De mättar alldeles lagom för ett mellis. Eller efter träningen 👌🏼

En annan ekologisk sak som jag gärna köper hos Matsmart är olika mjöler, och pulver, som nyponpulver.

Nypon är ju ett superbär med alla suveräna egenskaper, som antiinflammatoriska och verkar även kunna lindra artros. C-vitaminrikt såklart och även olika mineraler och järn. Älskar det här pulvret!! Jag strör det över min kvarg:) och nån gång har jag gjort en så god nyponsoppa❤️men jag är för otålig. Jag vill ha min nyponsoppa kall och då måste man vänta på att det svalnar… alldeles för lång tid:)

Överlag har Matsmart ett stort sortiment av ekologiska varor såväl som glutenfria👌🏼

Varor som alltid är lite dyra i butiken men hos Matsmart är det roligare priser 👌🏼👌🏼

Mitt tips alltså – ↖️ Matsmart ❤️

Kommentarer

 1. Ann-Charlotte

  Nu lyckades jag komma över 500kr. Paolos pasta hade kommit in igen. Köpte 20 🙈 pkt.
  Och lite mer hittade jag så nu blev det hemkörning. Mkt smidigt

   1. familjenannorlunda

    För att? Man måste skilja på sak och person:) Att Paolo ligger i onåd betyder inte att de varor han promotat ska bidra till matsvinnet tycker jag. Det blir jättekonstigt. Man kan ju skänka det man sparar på att handla de varorna hos matsmart till valfri kvinnoorganisation så gör man en god gärning:)

 2. Jeanette

  Jag gillar också kall nyponsoppa. Jag kokar den med hälften av mängden vatten och sen blandar jag i resterande del med kallt vatten. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing