Okategoriserade

Natti natti:)

En lite seg dag är till ända. Jag har mestadels suttit i skuggan och läst. Dels olika kurslitteraturer, och dels Jack Reacher. Jag gick in nyss, strax före tjugotre, och då inte för att det var för kallt eller för mycket mygg eller för mörkt eller för mycket av nåt annat, utan för att jag ledsnade på Doris. Jäkla hunden hade span på nåt och vägrade ge sig. Jag gav upp efter tretusen försök och vi gick in. Så kan det bli:)

Nu ligger jag i sängen, eller ovanpå, med fönstret på vid gavel bakom mig, takfläkten på högsta snurr och svettas ändå. Kommer bli varmt att sova.

Jag hade planer på att fixa lite ute idag ju, men det får vänta, jag ser inget charmigt i att pyssla runt när jag inte känner för det;) Och det jag hade funderat mest på var att städa min bil, men den försvann hemifrån så då slapp jag det. Jag har fått skäll av träningskompisen som polerade husvagnen om att bilen ser ut som skit, så jag måste väl åtgärda det:) Han berättade även att jag hade en buckla på bakskärmen, hm…? Inte sett och det är definitivt inte jag som åstadkommit den. Det är nackdelen med att ha två ungar som kör samma bil som jag. Förr visste jag till hundra procent att det måste vara nån random person som bucklat in i en, men nu kan det ju teoretiskt vara nån av de två. Inte för att jag tror det, men ändå, jag tror jag vill ha min bil för mig själv igen:D Och jag vill ha en glasbur att ställa den i, för väldigt troligt så är det ju nån mindre unge som inte kunde stanna cykeln eller så. Fan.

Jaja, det får bli morgondagens mission kanske. Eller så skjuter jag på det. Man ska ju dela upp grejorna man ska göra.

I torsdagskväll efter att vi hängt på badet hela dagen, så tog jag och syrran med oss Doris för en kvällspromenad. Vi packade in henne i bilen och körde iväg över ån till Sunnersta och ner till sjön. Det finns ett hundbad där som vi tänkte att hon kunde få testa. Doris tycker inte om att bada. Hon klafsar gärna runt i vattenpölar och tar några steg ut om det finns nån and man kan jaga, men inte mer. Men man vet ju aldrig så jag hade med en lång lina som hon fick ha men som vi inte höll i. Om att utfall hon skulle få för sig att just då kasta sig ut i vågorna och simma tvärs över sjön:;)

Några minuter efter att vi kommit in i det inhägnade badet så kom en golden.

”Är det ok?” frågade ägarna och jadå. Doris brukar inte ha något emot andra hundar när alla är lösa, och inte heller denna. Men han var ju mer intresserad av att snosa henne i rumpan än av att bada, så ingen av hundarna blötte ner sig. De gav upp och gick vidare och Doris gick att locka att gå i med tassarna men inte mer. Vi fortsatte promenaden på land i stället.

Väldigt mör i benen efter träningspasset dagen innan, så fort det lutade en aning uppåt sög det rejält. Jag var lite inne på att vi skulle svänga in och köra en backintervall på hemvägen men insåg att som det sved i låren av att gå uppför en plant lutande trappa så skulle det inte vara så roligt:)

Det får bli en annan dag, helt klart.

I morgon kommer Janelle och Simon hit, de ska installera Novalie dator, som hon sparat till så länge. Hon har fixat plats på sitt rum, och det kommer bli kalas. En nätverkskabel ska dras från modemet/routern över hela vardagsrummet och köket, så det blir ju så där halvkul;) Måste försöka fästa den i taket tror jag. Åh jösses vad trött jag blev nu…:)

Måndag är det tanken att vi ska dra till Norberg. Samtidigt som regnet kommer, men förhoppningvis blir det inga dagsregn i alla fall. Men varje dag skulle ha nederbörd, så det får gärna ändra sig till en strålande sol.

Nu ska jag återgå till Reacher, vi hörs i morgon 🙂

Natti natti

Kommentarer

 1. Jenny

  Nätverkskabel…. Har ni inte wifi? Så slipper ni sladdar. Det kostar i o för sig en summa att köpa en router. Har ni inte någon router via ert internetabonnemang?

 2. Ewi

  Tips:

  En kompis till mig med hund som har 4st, säger att hon simmar hund genom att gå ut med den i famnen en bit, sen släppa ner den så den blir tvungen att simma in. De är tydligen i behov av träning, innan det blir kul.

  Det finns trådlösa nätverkskort, så slipper hon sladden. Jag har sånt på övervåningen i min dator.

  1. familjenannorlunda

   Såklart det måste finnas 🙈Men då anar jag att min router är värdelös. Vi får kolla ! Tack 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing