Okategoriserade

Väder skalle och korgar :)

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

.

Hello:)

Jag skulle varit i husvagnen nu, men det blir inte alltid som man tänkt sig:)

Gårdagen var tung, det var ett inte så härligt lågtryck som låg på mina axlar. Jag är ju värsta väderkärringen, har alltid varit och lär väl alltid vara. Jag mår inte bra av lågtryck. Igår var jag yr som sjutton, kändes som jag var salongsberusad. Det i sig kan ju vara trevligt 😇 men helst då i trevligt sällskap och på nån slags fest. Inte hemma i trädgården med tusen saker att göra.

Yr och åksjuk. Lite allmänt illamående och trött. Det var ju varmt också så svetten rann ju fast solen försvann. Helt enkelt en mindre bra dag. Jag satt ute och käkade frukost och läste och så länge man sitter still är det ju okey:)

När molnen hopade sig och åskan mullrade på avstånd så kände jag ”Jippie! Snart lossnar allt”:)

Men det kom ju aldrig nåt regn, och åskan var bara på avstånd. Och yrseln och illamåendet satt kvar.

Jaja.

Janelle och Simon kom med Novalies dator och de hjälpte henne installera den. Hon har sparat så länge nu, och äntligen står den där. En alldeles egen dator:) Den lyckan är stor 😍

De blev kvar på middag och jag slängde in hur mycket chicken bits som helst i ugnen. Nu äter jag inte sånt 🙈det går bara inte. Saker som är ihopmalda är läskigt, inte minst i konsistensen. Så i stället gjorde jag broccolifritters❤️

Så gott!

De stora ungarna åt det med och de fick med beröm godkänt.

Som alltid så blir saker och ting bättre när man ätit, så även lågtrycksmåendet. Men jag svettades floder när jag klättrade runt för att fästa upp nätverkssladden i taket. Till er som förslagit trådlöst, ja det är bra;) Men vår trådlösa router suger. Jag ska bråka med Boxer tills de ger mig en vettig, för den här är helt värdelös. Eller så byter jag bredbandsleverantör. Efter att ha varit trogen kund i tusen år och de ändå inte kan ge mig en bra maskin så lutar det åt det sistnämnda faktiskt. Boxer är inte ett under av tjänstvillighet;)

.

Sen åkte jag till syrran för att hjälpa henne med en grej och tog med Doris. En kvällspromenad i den svalare kvällen gjorde underverk och väl hemma igen mådde jag bra:)

Packade och grejade.

Ett orosmoment är min kyl. Den har tappat i kyla sista dagarna 🥵 Försökte lösa det men vete fan.

Jag sov nästan ingenting. Alldeles för varmt i sovrummet trots att takfläkten snurrade på högsta. Den låter ju, så pass mycket att jag inte alls hörde åskovädret som barnen pratade om i morse 🙈Jag noterade att det regnade ett kort tag däremot för det slog på rutan.

Jag skulle upp sju, för att göra en grej åtta, men den blev inställd. Så då hade jag två val. Kliva upp och åka iväg.

Eller försöka sova lite och skjuta upp husvagnen till i morgon och lösa alla saker som ligger och stressar idag.

Jag valde nummer två:)

Så nu har jag jobbat ikapp det som skulle, fixat en skolgrej som var akut, och ska nu ge mig på att skura ur kylen. Så får vi se om jag kan lösa kylan i den. Det var ju samma skit med frysen för ett tag sen. Vad är det för skräpgrejor som tillverkas nu för tiden? Före höll en kyl/frys i 20-30år utan problem, nu börjar de jävlas efter tre. Det är ju inte billiga saker direkt.

Bah!

Men en sak som jag är mer än supernöjd med är min nyinköpta korg från Cellbes

Jag har ledsnat på alla mina fula kassar med återvinning som står. Jag har försökt ordna i ett skåp eller på nån osynlig plats och det funkar aldrig. Plast, papper och tidningar som ska till återvinningen står i de här fula flergångskassarna från mataffärerna.

Men inte nu längre😍

Nu har jag tidningarna i denna, och det går att bara ställa ner en fulkasse i den. Jag vill ju inte förstöra den med återvinningsdofter🙈

Jag tror jag ska köpa flera för den pryder sin plats.

Cellbes har flera varianter:

Den här på rea 🙂

Finns i flera färger, rosa gul och grå

Men min är finast:) Den finns i flera storlekar, jag har den största:)

Cellbes rear nu:):)

Tips🤗

Nu måste jag ta tag i kylen! Håll tummarna!

Hörs senare😘

Kommentarer

 1. Jenny

  Tänkte på dig igår, jag mår också piss av sånt väder 😕 Blir typ bakis, och då vill man ju iallafall ha haft en rolig kväll att skylla måendet på 😉 Känner fortfarande av det idag, hoppas på att det ger sig snart. Kram och tack för bästa bloggen ❤️

 2. Rille

  Mina föräldrar har en Electrolux-frys som varit igång oavbrutet sedan slutet av 1960-talet. Funkar hur bra som helst!

  1. familjenannorlunda

   Ja… och jag har en kyl och en frys Electrolux som är knappt fyra år och båda har jävlats eller jävlas… Det var bättre förr 🙈

   1. Lisa från Skåne

    Har bott i vår lgh i 30 år dem första tolv åren hade vi kyl och frys som fanns när vi flytta in. Där efter har vi bytt tre gånger antingen har kyl eller frys pajat. Visst var det bättre förr.

    1. familjenannorlunda

     Det är pinsamt dåligt! I husvagnen har jag ett säkert 25 år gammalt kylskåp, ute i förtältet där det är seriöst 60+ på dagen och kan vara nära noll på nätterna, ibland frost till och med. Det bara går och går och går… kostade 1000kr och då fick jag det hemkört till vagnen:)
     Samma hemma, har ett gammalt ute i poolrummet som förvisso fryser sakerna om man ställer dem för långt in men ändå:)
     De funkar under jobbiga förhållanden! Inne i köket … där lägger de av..🥵

 3. Marie

  Vad du än gör byt inte till comhem funkar dessa funkar de bra men minsta strul och de skyller allt på dig och tar inget ansvar för sina saker. Och de är inte heller trevliga när man ringer upp dem om man får tag på dom vill säga. Enda gång de varit trevliga var när jag ringde sa jag var tvungen säga upp mina abb pga jag ej hade råd längre. Väldans va trevliga de blev helt plötsligt och jädrar vilja tjänster de helt plötsligt kunder erbjuda till priser långt under vad jag betalt.

  1. familjenannorlunda

   Usch :/ Det är inte schysst nånstans. Att erbjuda bättre priser när man vill säga upp… vad får man för lång och trogen tjänst idag? Ingenting. Inte nånstans. Förr var det fint att jobba hela livet på ett ställe, man avancerade och fick bättre lön allt eftersom. Nu… nä nu måste du byta jobb för att få högre lön och bättre förmåner.🥵Och samma med alla abonnemang. Usch igen .
   Nä inte comhem… 👌🏼

   1. M

    Boxer och Com Hem är väl i stort sett samma företag
    Com hem äger ju Boxer
    Har Boxer som tv leverantör och det är toppen då vi bara kan ha gammaldags antenn här.
    Sen som internet leverantör har vi ett modem med kontantkort. Toppen!
    Det ju också det enda som finns att tillgå mitt i skogen

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing