Okategoriserade

På plats i husvagnen:)

Sisådär!

Nu ligger vi i en stor hög och kollar på…ja vad?

Ser ni?

Det är Monsters University:)

Så bra! Jag hittade en kasse med dvd-filmer som jag ställt i matkällaren för att ta med hit, de vi har kvar här har vi sett många gånger nu:) Så det kommer bli nygamla filmer i sommar:)

Himla skitdåligt bara att jag tog med de två fjärrkontroller som låg bredvid tv+dvd hemma… och den ena är till nån jäkla tv som jag inte ens vet att vi har. Dvd kontrollen ligger hemma. Så det går inte att välja språk eller spola eller så 😂🙈

Så Monsters University har vi nu sett på engelska. Tur ändå att det förvalda språket ofta är engelska och inte finska eller typ spanska. Mina kunskaper inom de språken sträcker sig till en och annan svordom och att beställa öl:)

Lovelia och Trixie läser iofs spanska så de kanske skulle fatta en del, men inte tillräckligt skulle jag tro.

Jag var till Dau i morse och fick fina nya fransar 😍Så nu ser jag inte så trött ut:)

Sen hem och packa in i bilen och åka. Jag var trött som ett elände för jag har sovit så dåligt i flera nätter. Igår var det alldeles för varmt, och barnen satt dessutom i mitt sovrum och spelade på datorerna så det alstrades ju värme deluxe.

Det regnade och ösregnade om vartannat hela vägen hit och vägen till Sala är ju så tråkig att man storknar. Fy bövelen.

Men väl här var det skönt. Jag sjåade på inne och bäddade och plockade upp allt som ligger i lådorna under sängarna. En mindre kul överraskning var att mössen haft kalas i ett av täckena. Men jäkla skit. Nu fattas det ett täcke men jag hade filtar i reserv så det löste sig.

Vi åkte och handlade. Köpte bland annat ost och tekakor och såg fram emot en, eller två, ostmackor. Men si då är osthyveln helt borta😜 finns inte att hitta. Begriper inget alls för vi har alltid haft en. Väldigt irriterande också att jag tittade på dem i affären och konstaterade att det fanns om man skulle behöva, men det gjorde man ju inte…

Suck 🥵

Barnen ville bada efter maten, och jag satt på stranden och frös.

Varmt i vattnet men kallt i luften. Men vackert som sjutton.

Nu är jag färdig för att gå och borsta tänderna men barnen kollar på Hotell Gyllene Knorren:)

Snart får man sova. Det ska bli intressant att se hur lång tid det tar innan jag blir kissnödig… det blir alltid så, när man måste ut och promenera för att komma till toaletterna 🙂

Vi hörs i morgon !

Natti natti 😘

Kommentarer

  1. Eleonor johansson

    Underbara foton… längtar ut till havet …. men här sitter jag ,fniss..75 år gammal o tillhör ”flera ” riskgrupper … men njuter av att se att ni har det gott! Kram till hela gamiljen!

    1. familjenannorlunda

      Usch vad tradigt att det inte ”tar slut” på Corona snart så du också får komma ut. Havet är mäktigare än valfri pluttsjö, och jag förstår din längtan😘

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing