Okategoriserade

Vi är hemma!

Packade ihop igår i ösregn, och körde i omväxlande det och hällregn hela vägen hem. Två timmar av vindrutetorkaren på max, alltså sådär supersnabbt flaxande😱i regntunga gråa omgivningar, på spåriga vägar där vattenplaningen lurade. Jag har bra däck med bra grepp, men det är ändå obehagligt. Har man en gång varit med om att det släpper och man inte kan styra bilen utan glider ovanpå vattnet, så är man lite försiktig.

Usch!

Hemma fortsatte det att vräka ner. Doris hade inte varit ute och vägrade att gå ut. Hon rusade ut för att möta oss men tvärvände snabbt och hälsade inne i hallen i stället:)

Jag är rejält orolig för förtältet men kan inte göra ett skit åt det. Försöker släppa det helt enkelt ✊🏻🙏🏻

Robban kom hem och de stannade i flera timmar. Han bor hemma, men är aldrig hemma 🙈Tror att han klurat ut en väg att flytta utan att jag riktigt fattar det 🙂 Han vet hur jobbigt jag tycker det är.

Det är trevligt att sitta och prata med honom och hans flickvän. Och djuren flockades runt. Sellman låg i famnen på nån hela tiden.

Från andra hållet😂

Sen bytte han famn.

Baktassen rakt upp i vädret, och Robban satt länge och pillade på tårna och Sellman bara njöt❤️

Doris gjorde samma lika medan Stumpan som alltid håller ett visst avstånd.

Så småningom kom syrran för att byta bil. Regnet hade ÄNTLIGEN slutat så hon följde med mig ut med Doris.

Vad är det för skitväder? Kollar man väderprognosen framåt, jag har jämfört hemma och Norberg för att klura ut var det är bäst, så är det generalskräp minst två veckor framåt 🤦‍♀️

Vad hände med varma dagar heta nätter?? Jag frös som fan i natt, inne, under ett duntäcke. Till sist drog jag igen fönstret som stod öppet en decimeter. Men det är inte okey. Kom tillbaka värmen!!!

.

Nu ska jag till Ikea! Måste köpa en ny spotlightskena till köket. Syrran skulle dit häromdagen och då var det KÖ in, och det pallar jag inte, då åker jag hem och beställer den på nätet 🙈

Sen ortopedtekniska för att scanna fötterna och få ilägg i skorna, och sen … HIT!!

En vecka drygt utan träning, jag har knappt rört mig mer än fram och tillbaka till toaletterna på campingen, och ätit godis varenda dag 🙈Spännande uppladdning.

Vi får se hur det går.

Hörs senare 😘😘

Kommentarer

    1. familjenannorlunda

      Najs! Jag har dessvärre sett de flesta tror jag… gånger flera på vissa avsnitt, men kan ju börja koll bakifrån kanske 😜Älskar den serien 🙂 Tack för tips!

    1. familjenannorlunda

      Mkt fint skriven och fina bilder👌🏼Duktig fotograf som lyckades undvika kaoset och fånga det fina 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing