Okategoriserade

Det är ju inte ens gott!

Sådärja, jag har precis muggat in massa chips. Det är ju inte ens speciellt gott, mer än några stycken 🥵. Men, likt så mycket annat så kan man inte sluta. Inte förrän illamåendet är ett faktum. Så. Ja. Jag mår lite illa nu. Totalt ovärt.

Innan det så åt vi en magnifik middag bestående av kokt korv, bröd och potatissallad. Som vi alla skrapade tillbaka ner i burken för den var inte det minsta god. Urk. Coops X-tras, köp den inte🙈. Verkligen bortkastade pengar.

Den såg god ut, men smakade mest bara vinäger och det är ju äckligt. Jodå man får säga att saker är äckliga, är det så är det.

Jag tror bestämt att det får lov att bli backintervaller i morgon! Jag har inte tränat på .. en vecka? Det går ju inte fattar ni. Så, fråga mig i morgon så kan jag inte smita undan. Kräv bildbevis, okey?

Igår när vi kom till campingen så regnade det såklart en stund. Samtidigt som solen sken, och bjöd på dubbla regnbågar:) Så tjusigt, och så svårt att visa på bild för de här såg man från ände till ände. Ja typ, ni fattar.

Jag är högst missnöjd med den här sommarens väder. Det kommer några soliga varma dagar, sen ballar vädret ur och det blir ösregn åska och orkanvindar. Jag VET att det finns ställen där det är bättre, men jag är ju här. Och där jag är har det varit dåligt. Efter middagen så gick vi till affären. Coop, med den äckliga potatissalladen. Jag gillar Ica bättre men det är länge dit 🙈. Säkert tvåhundra meter eller så;)

Lovelia med sina kryckor🤗var ursäktad från att bära:) Jag fick såklart ta över Dramaten efter Jamie.

Det är en jäkla smart grej när man ska gå och handla. Skönt att slippa bära. Jag har pimpat min såklart 😂men det ser ni inte. Allt för att förmildra tant-looken😂

Nej, foppatofflor är inga bra skor, men de enda hon fick ner den lindade foten i:)

Hemma igen så låg vi och såg på film. Det blir svinkallt här snabbt på kvällarna. Bara att dra igen tältet och stänga dörren samt plocka fram filtarna. Vid midnatt traskade vi för att borsta tänderna.

Hur funkar det att campa under en pandemi? Jo, man har ett maxantal på två personer i servicehusen. Jag bryter ju helt klart mot reglerna, men vi är ju upp i varandra 24/7 här. Husvagnen är fem meter lång och två meter bred, och där är vi fem stycken:) Så vi går alla fem in på toa och i köket osv. Om vi är ensamma vill säga. Det är inte alltid så lätt att veta om det sitter nån på toa redan när man kommer in. Jag ställer mig inte och ropar : ”Nån här?”😂 Så det kan hända att man missar Max två personer regeln, helt omedvetet.

Jag somnade på en grisblink och sov som en stock. Tills plötsligt Jamie sa nåt. Då vaknade jag med det där berömda rycket och klockan var tio:)

Dags att börja dagen för ett tag sen kanske:)

Frukosten intogs i tältet, det blåste lite och det är skönt att slippa frysa.

Ja, jag vet. Gardinerna😳😊. Antingen älskar man dem eller så hatar man dem. Jag blundar för dem😂 Det är inte jag som sätter upp dem, det gör syrran eller mamma. För min del skulle de kunna ligga kvar i lådan men de, som inte är här, ska absolut ha upp dem😜

Vi har slagit upp tältet. Men insåg sen att det är för kallt att sova utan sovsäck, och de är hemma🙈Tror inte madrassen går in heller, så var det med det. Får testa i morgon för det behöver vädras ut.

Litet och fint:)

Jaha, nu ska jag läsa lite!

Hörs snart😘😘

Kommentarer

  1. Monkan

    Hur gick backintervallerna?Jag körde 30 min tröskelpass i morse. Fick bli bandet för det ösregnade ute och då var liksom lusten att springa ute lika med noll. Härlig start på dagen.

  2. Sofia

    Jag älskar gardinerna! Mina nuvarande i vardagsrummet är en kappa som är orange med bruna och vita blommor och matchar med vita långa tofsar i nederkant 😂

  3. Carina Gregefalk

    Vi hade likadana gardiner i vår husvagn på 70-talet, men i gröna/orange/bruna nyanser 💚🧡🤎🙈
    Minns även de där förbannade tältpinnarna till förtältet som oftast vek sig 😂
    Ha en fortsatt skön sommar 🌊⛱🌞🌧☔

  4. Petra

    Gardinerna är ju underbara! Älskar din husvagn och dess retrostil. Hoppas ninjan fisförnäma husvagnsgrannar som tycker att din husvagn är en skamfläck för hela campingen, det är så härligt att störa någons semesterfrid med att våga bryta normen…
    Heja dig!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det finns säkert nån 🙂 Men här är det befriande många gamla och lite skabbiga vagnar 🙂 . Värre när man är på nån exklusivare camping 😜

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting