Okategoriserade

Söndag!

Innehåller reklam och annonslänk för Jotex

.

Jag har inget att göra:) Eller jo, jag behöver bara en paus. Jag har läst så jag är trött på det för en stund. Och jag har jätteont i axlarna efter träningen 😂

Så! Jag slösurfar lite. Ni vet inte om det än, om ni inte följer mig på instagram, men jag har ingen pool längre 🙂 Det är bara ett hål i marken just nu. Jag ska berätta mer snart! Men det innebär ju att något måste göras där, och när något gjorts klart så ska man ju ha något där också. Jag har en vag plan:):)

Poolrummet, som det får fortsätta heta🙈 är inget åretrunt-rum, tyvärr för det är stort. Jag skulle gärna sett att det var funktionellt året om, för då hade jag en 50kvm till;)

Men nu är det inte så. Tills jag vinner några miljoner. Det är gammalt sen 1973, och skabbigt. Nu ska det dock fixas till med lite snålbudgetvariant. Och sen är tanken att det ska dit nån form av loungenöbler. Jag är helt inne på att bygga en soffa av lastpallar, det är lagom ruffigt men ändå jättefint.

Och sen plädar. I massor för det blir ju kyligt.

Den här från Jotex är på rea nu. Jag har ett par redan, som alla slåss om.

Den finns i flera färger. Jag har ljusrosa men den här var superfin.

Den här med

Den beskrivs som en julfilt? Nja. Tycker den ser helt perfekt ut året om jag:)

Så måste man ha kuddar! Och eftersom det är tak och väggar så kan man ha sånt även om man är en slarvig familj som aldrig kommer ihåg att ta in saker:)

De här fodralen gillade jag

Några stormlyktor

Finns i en mindre variant också !

Och den här är ju maffig 🤗

Men jag tror jag ska ha minst en sån här stor kandelaber. Alltid velat ha, aldrig haft nånstans att ha den:)

Finns i tre olika storlekar och nu blev det ju väldigt fint med alla tre😅

Och jag känner hur jag svävar iväg här:):) Det ska bli klart först! Men sen så:)

Jotex har ju massor som vanligt. Älskar att bara kolla runt och inspireras, och både har och köper ofta därifrån:) Älskar reorna också för de brukar vara rejäla. Nu är det upp till 70% på mycket fint!! Jag funderar fortfarande på de där mörkläggande hissgardinerna. Måtten stämmer inte riktigt men om jag mäter igen så kanske det blir bra 😜🤗.

Ni hittar Jotex här sen gör ni klokt i att kolla runt, man hittar många små godbitar!

Nu ska jag ladda för ett kvällsinlägg:) Just nu krånglar det som fan med allt möjligt här. Inte minst internet. Och min mobil håller på att stänga ner ideligen. Skitirriterande när jag hoppar mellan olika sidor och appar! Så förstå vilket jobb jag haft med länkarna och bilderna till det här inlägget 😅😳. Ni får lov att älska det 🙈😂

Hörs snart!

Kommentarer

 1. Nilla

  Skönt att bli av med sånt som ändå inte funkar! Nu kommer golvytan bli mycket större. Tycker att du ska kolla lite på blocket och tradera har sett billiga uteloungemöbler där – lätta att flytta och hålla rena Och inga stickor får man heller! Så kul att följa när du grejar, du är så duktig med huset!

 2. C

  Om det är gammalt och ”skabbigt” varför river du det inte? Eller sitter det ihop med huset på något sätt så det inre går?

 3. Marie

  Idén med lastpallar gillar jag och lite kandelabrar till det blir ju perfekt 🙂 kul titta på videon du lade upp, gillar mest läsa bloggar men en video ibland är bara kul. Synd bara nästan alla skadade sig, turade va lindriga skador

 4. Petra

  Finns så många fjant-influensers som får än det ena än det andra samarbetet… önskar att du hade fått ett grymt samarbete så att det stora poolrummet kunde bli återställt och användbart för dig och stora, härliga familjen!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing