Okategoriserade

Earlybirdy … not:)

Men jag har suttit uppe alldeles ensam en lång stund nu och väntat på att ungarna ska vakna:) Till sist kvicknade Jamie till och sitter här och leker med riddare👑.

De finns bara här, ligger kvar under vintern och brukar kunna ge lite kul lek iaf. Den lådan är sen första året vi stod säsong, 2013, jag rafsade ner ett gäng leksaker som jag tänkte att alla kunde leka med, tjejerna hade också massor av smågrejor. Littlest Pet shop, ponnysar och fan och hans moster. Riddarna var ett komplement som funkade då, och nu. Men de börjar nog sjunga på sista versen, det är väldigt sällan de plockas fram. Ungarna är antingen ute eller ligger i vagnen och glor på film eller mobiler😅

Det har regnat inatt. Öst ner, närmare bestämt. Vräkt ner kanske är mest korrekt faktiskt. Det dånar rejält på taket kan jag meddela. Man hör i princip inget inne då, ses det på film är det tur att det finns text😂. Jag vaknade några gånger och funderade på om jag måste gå ut och kolla läget. Det har ju samlats vatten på de små markiserna längst ut, vilket gör så hela tältet får tung vikt att försöka bära upp. Jag har försökt fixa, det handlar helt enkelt om att spänna alla pinnar tillräckligt hårt, och är i vanliga fall inga problem. Men nu är tältet så dåligt, trådarna går av om man drar för hårt i det🙈.

Vi letar ju nytt till nästa säsong. Typiskt när det äntligen gick som på räls att sätta upp det 🙂 Det är väldigt många pinnar som ser precis likadana ut, och även fast vi märkt upp så är det besvärligt.

När jag klev ut i förtältet i morse så var det lite oroligt, hur mkt vatten skulle det ligga där? Jag fick lov att titta flera gånger, och puffa på taket både här och var, för det låg inget alls där? Hur kan det komma sig? Nu blir jag ju fundersam på det, var det en engångsgrej? För att det blåste? Regnade för häftigt? Eller sitter tältet som det ska nu ? Fasen också. Det är väl bra antar jag 🙂 men känns som att det bara luras.

Jag åker hem på tisdag. Öhh i morgon alltså ju🤗. Av flera anledningar. 1. Barnen är lite less, osmart att tvinga kvar dem med tanke på att jag gärna vill ha med dem framöver 🙂 2. Jag behöver skriva min uppgift till skolan och det funkar inte här, jag är alldeles för trött av att göra ingenting 🙈😂. 3.Jag ska vara barnvakt åt Jack. Han kommer onsdag och stannar till fredag:):)

Jag skulle mer än gärna spendera betydligt mer tid här. Men jag är ju inte ensam. Och jag har massor som måste göras hemma. Det är lite blandade känslor, är jag här borde jag vara där och tvärtom. Jag önskar att det någon gång under en längre period fanns möjlighet att helt koppla av. Allt. Inte behöva göra nåt och inte behöva oroa sig, över något. Inte ha saker som stressar och ligger på vänt. Det skulle vara … jättekonstigt😊.

Idag ser det ut att bli sådär vädermässigt. Prognosen säger att det ska vara lite av allt möjligt, så det blir ju kul. Eller inte. Igår var det en fin dag, så varför i hela friden kan det inte få stanna så? Nä, en dags sol och hyfsat varmt ska följas av eländeselände. Jag hade massa strul med internet och mobilen, så det inlägg jag skrev igår försvann. Ja, det blir så ibland och man blir så trött. Nu hade jag inte hunnit så långt vilket var tur. Jag insåg att appen skulle kasta ut mig hela tiden utan att spara så jag lade ner. Nu tror jag mobilen startade om sig i natt så den kanske faktiskt lyssnade och förstod allvaret i mina långa osande haranger😎

Ni vet:”Helvetesjävlaskitmobil jag ska kasta dig i golvet! Fattarutinte att jag blir tokig va? Jag får spunk! Jag ska köpa en ny mobil i morgon!” Osv.

Köpa ny mobil i morgon är värsta ljuget. Här? Var köper man ens en mobil i Norberg? Och sist jag köpte en, på en butik, så skickade de ändå efter den så det tog några dagar innan den kom hem i lådan. Jag älskar för övrigt min, det är en iPhone 7plus och den har varit trogen. Men allt kommer till en ända, jag hoppas bara att den inte är nådd än. Det är mentalt jobbigt att byta mobil 😜

Så, vad ska man göra idag? Har ni några tips inom nån mil typ, jag orkar inte köra bil långt idag, så hojta. Nån tipsade om Blå grottan och den har vi sett. Blev extremt besvikna för den var ganska skräpig:/ Kanske får vi ge den en ny chans, men inte idag. Kanske åka till Fagersta och fika lite:)

Och läsa såklart!! Jag har nu läst ut tolv Jack Reacher, och det på …? Ehurm, jag vet inte. När började jag läsa dem? Jag har läst de flesta i år i alla fall. Säkert några under hösten. Jaja, ointressant. Det intressanta är att det står att det finns 24 stycken. Vilket innebär att jag har förströelse ett tag till. Han är ju som en kompis nu.

Kom ihåg mitt erbjudande från Nextory🤗 finns i ett föregående inlägg.

Och förresten! Apropå Nextory, tipsa mig gärna om fantasyböcker för unga vuxna/vuxna. Jag vill läsa dem där så de lär finnas där 🙂

Aha nu börjar de röra på sig i vagnen! Eller nä… det var nån som vände på sig bara. Fan, men jag och Jamie tänker äta nu!

Vi hörs snart 🤗

Kommentarer

  1. Hanna

    Såg bilden med Jamie som sitter med huvudet i en hink, och tänkte – nej magsjuka 🤢. Men inte det som tar var!

  2. Rebecka

    Läst Sagan om Isfolket av Margit Sandemo? En lång bokserie på 47 böcker, jag älskar dem. Man kan läsa dem en och en i oordning om man vill, men de är så mycket bättre i ordning, då får man lixom två historier i en. Jag vet att det ska gå att lyssna på dem på någon bookstreaming tjänst, men mins inte vilken.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing