Okategoriserade

Strandklänning:)

Innehåller reklam & annonslänk för Cellbes

.

Jag har en ny strandklänning 🙂

Den är enkel, lagom lång, och lagom på alla sätt och vis faktiskt. Den är snygg nog att funka som finklänning, och skön nog att ha hela tiden. Dessutom så är den Ett bra miljöval också, och kostar under tvåhundralappen, hur många rätt kan en klänning ha?

Jag hade med den hit till campingen, min beställning kom någon dag innan bara, och helt utan att prova den så fick den åka med. Jag såg ju att den skulle passa, och att den skulle vara skön.🤗

Jag har ju bra koll på storlekarna på Cellbes, och om det nån gång blir fel så är det oftast en tankevurpa från mitt håll. Ni vet när man ska ha en sak och tar en annan utan att egentligen tänka till. 😂 Den här drog jag på i husvagnen där vi har en spegel som är ungefär 1,5 dm gånger 7dm stor. Man ser sig själv bara delvis 😂 Så inte förrän jag kom till servicehuset kunde jag se hur den såg ut. Men direkt jag drog den över huvudet så kände jag att detta är en stor favorit. Så SKÖN!

Just strandklänningar har jag lite specifika krav på. De ska gärna vara mönstrade, eller svarta, så det inte syns om de blir blöta. För när man har dem på stranden och drar på den över en inte helt bikini så är det jätteosmickrande med blöta fläckar 🙈

Jag ville också ha en med lite ärm den här gången, för om oturen är framme och man bränner sig så är det ju ofta axlarna som tar stryk. Bäst att skydda dem👌🏼

Några andra jag har kikat på är de här:

Leopard:

En likande men annat härligt mönster

Den här var jag väldigt nära att beställa i stället

Den här är också superfin! Finns i fler färger

Cellbes har ännu mer på rean nu, och fortfarande gäller koden 2007, för att få 100kr rabatt på varje femhundra du handlar för👌🏼

Shoppa lugnt:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing