Okategoriserade

En sån kväll ☀️

Det märks ju att man är svältfödd på sommar när det spritter och kvillrar i en för en enda vacker kväll. Det är sorgligt. Jag längtar tillbaka till sommaren 2018, då var mycket helt perfekt:)

Nu är det ju helt klart ett år då allt hänger sig, sätts på paus, går åt helvete. Det är bara att tugga i sig. Men man hade väl i alla fall kunnat få kompensation i form av vackert och varmt väder? Va va va? 😳

Men nej. Så kom kvällen igår. Dagen var ganska så fin, vi var nere på stranden och byggde sandslott.

Syns ju på himlen hur mysigt det var:) Men det blåste inte så farligt och var ganska varmt. Bada däremot var kallt. Barnen som var i tjoade rejält och jag överhörde en pappa säga att det var för jävligt. Normalt, sa han, så vande man sig ju efter en stund, men icke nu. Bara kallt. Det avgjorde för min del:) Jag skapade en gubbe i stället:)

Jag vet, mina skills är enorma. 🙈

Vi satt uppe vid vagnen hela dagen som vi inte var på stranden. Skönt och slappt. Vi lagade mat lite tidigare än föregående dagar, då vi ätit väldigt sent. Men då har det vari kallt, så i går tänkte jag till. Solen strålade. I går käkade vi omelett. Med kalkon och ost, och sallad till. På stekt brödskiva. Jäklars vad de åt!

Tog tid bara att steka omeletterna, det blev fyra på tre ägg var. Jag funderade på hur i hela friden det är möjligt att få i sig tolv ägg till frukost, som vår kära instruktör äter på lördagar…? Jag var stoppmätt efter en fjärdedels omelett och en smörgås. Tolv ägg…??

Barnen ville kvällsbada, och eftersom det varit svinkallt tidigare men nu var varmt och skönt bestämde vi så. Jag drog på långbyxor och jacka. Vis av tidigare erfarenhet där på stranden 🙂 Döm om min förvåning när det var helt perfekt!

Vindstilla. Solen gassade. ☀️Klockan var halv åtta. Jag satte mig med min kaffe.

Det var varmt så jackan åkte av direkt, men det var fortfarande skönt. Kanske skulle man bada? Jag har inte varit i på hela tiden här. Jag hade bikinibh på mig för jag hade solat i den. Vad hade jag för underbrallor? Kom på att de var svarta, väldigt lika bikinitrosor. Men vafan! Oj, det kommer folk där…? Äsch, det ser ut som en bikini! Så jag svidade av kläderna och klampade ut på bryggan. Det tog en stund innan jag kom i, men så gled jag ner. Och höll på att frysa ihjäl.

Det var på riktigt svinkallt i vattnet. Och man vande sig inte. Inte det minsta. Jag simmade runt lite och hävde mig sen upp på bryggan igen. Ganska nöjd med att det går hyfsat bra att komma upp med hjälp av bara armarna 🙂 Sen stod jag på stranden och torkade och drack det varma kaffet. Det var superskönt i solen! Så varmt har det inte varit på hela tiden här. Jag gick ut till barnen på bryggan igen och sen satt vi där i en timme. I blöta badkläder, till strax före nio på kvällen.🙏🏻☀️

Magiskt! Så underbart! Det behövs inte så mycket för att man ska bli glad ända ner i hjärterötterna.

Sen hem och klä på oss och krypa ner i vagnen och se på film:) som varje kväll.

Nu är det dags att säga hej då för den här gången, vi är på väg hemåt. Bilen ska packas och sen pyser vi. Fint med en ljuvlig kväll i minnet. Mindre charmigt med det regn och åskväder som väntas i eftermiddag, och framåt.

Vi hörs snart 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing