Okategoriserade

Orka släpa :)

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart

Jag väntar på en leverans från min familjeleverantör- Matsmart 😄. Nej så är det såklart inte, även om jag önskar att jag kommit på deras affärsidé 👌🏼. För den är så bra! Ni vet, de köper in det som butikerna skulle ha kastat av en eller annan anledning, och säljer det billigare. Bäst före-datum exemplevis, det är ju inget tvång att kasta sakerna efter det, för dig och mig. Men butikerna kan inte sälja det till fullt pris, kanske inte alls beroende på vad deras kunder anser.

Jag har noll problem med passerade bäst före datum:) Mamma och pappa har alltid haft inställningen : ”Lukta och smaka så känner du om det är bra. ”

Just den här gången så är jag extra glad åt att de kör hem varorna för jag har beställt massor av mjölk

Love it! Jag frågade ju er för ett tag sen var man hittade den i vanliga butiker. Svaret var: den finns i kyldisken.

Ja okey, det är väl rimligt. Men hur ska man veta att den inte behöver kylförvaras då?

Det har ju inte jag fattat. Förrän jag såg den på Matsmart. När vi var i Frankrike så hade vi ju självhushåll och var ute i matbutikerna och handlade. De hade pallvis av mjölk och yoghurt som stod i vanliga gångar/hyllor. Inte kallt. Här hemma har vi inte det, vad jag sett i all fall. Det är ju knasigt för jag köper inte en kall mjölk för att sen ställa den i skafferiet. Det känns jättefel. Men när de kommer hem, rumstempererade, så åker de ner i matkällaren på hyllorna där och det känns helt normalt.

Och jag kan inte vara nöjdare! Näst efter en pipeline direkt från mejeriet till mitt kök så är en leverans till dörren det bästa!

Hoppas de finns kvar länge 🙂 Det finns standardmjölk också .

Överlag tunga saker kan man ju passa på att beställa när man får det hemkört. Mamma och pappa dricker massor av bubbelvatten.

En sån här platta med 24 stycken Loka kan ju vara tung att släpa på:)

Eller de här sexpacken Resorb

De är supergoda!

Föredrar man stilla vatten med bara god smak så är de här fina, och till superpris ✌🏼

Matsmart har även massor av rismjölk och havremjölk och sånt.

Och sen vår absoluta favoritsaft alla kategorier här hemma 😍

Den är SÅ GOD!

Vi har gjort av med ett helt gäng i sommar. Jag gillar sockerfritt när man ska vara ute och slåss med getingar och annat som ska envisas med att smaka på ens dryck. Supergod!

Och nu ska jag gå och stoppa en liten Jack i vagnen:)

Vi hörs snart!

Kommentarer

  1. Camilla

    Hej Carola!
    Det var tack vare dig som jag fick tips om Matsmart. Mycket bra varor och det är bra bäst före datum på många produkter.
    Jag brukar passa på att handla ett flak med Pepsi Max när det är billigt. Visst har många andra butiker det också men släpa på det så långt orkar jag bara inte. Nu får jag ändå hämta det på mitt närmaste utlämningsställe och det är ICA som ligger några meter från där jag bor så det är perfekt och värt fraktavgiften som det blir i bland.
    Kram ❤

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing