Okategoriserade

Förvandlingen går sakta framåt:)

Det är ju så jävla tråkigt med allt förarbete🥵

Men, fuskar man med det så kan man ju lika gärna låta bli överhuvudtaget. Jag fuskar i det mesta, 🙈 men sådana här saker som är jobbiga och tar tid, där lägger jag hellre några dagar extra än behöver se hur det blir fult.

Jag inser att jag inte berättat för er, och visat bilder från början, mer än snabbt, tror jag får åtgärda det men inte nu:)

Jag hinner inte va:)

För jag ska måla idag. Igår rev vi isolering och masonit, jag dödade … hm? Jävligt många gigantospindlar. De levde gott mellan masoniten och ytterväggen på den väggen där det inte var isolerat. Min förhoppning nu är att ingen i deras klan får för sig att flytta in i stället. Man ska aldrig vara säker så därför blir det ett urskillningslöst dödande. De stora är lite segare än de mindre, eller så är det för att jag har använt kofoten mestadels Istf en flugsmälla. Med den sistnämnda smäller man hela på en gång men med en kofot blir det lite mer stickskador😂

Okey, ni måste ju få se lite. Från början:

Igår när vi började:

Igår när vi slutade:

Det var mer skura än riva, och alla vet ju hur tråkigt det är.

Det ska bli altangolv här. En fyrkant på 25 kvm, vilket får mig att inse att poolrummet är större än jag alltid sagt. Det är nog nära nog 100kvm? Nånstans mellan 75-100 Iaf, jag ska mäta sen. Mitt ögonmått brukar vara bra men det är inte ett fyrkantigt rum utan det är lite vinklar och vrår.

Idag ska det målas vitt. Inte uppe vid taket, det är masonit där och det från båda håll på nåt vis. Pallar inte krångla med det utan det får sitta tills det blir fulare:)

Dock funderar jag på om stolparna ska få bli vita? Jag tror det?

Jag inväntar syrran med en kopp kaffe och mental pepp:)

”Det blir bra när det blir klart”

Jag är barnvakt också ju, och som inte det vore nog så har jag deadline på måndag med skolan. Och är inte i närheten av klar🙈😂 Så det har varit hela dagarna ute i poolrummet för att sen framåt nio sätta sig med datorn och böckerna några timmar. I morgon är det paus i renoveringen för då ska vi paddla kanot, och grilla 🙂

Vissa av barnen är livrädda, och tror de kommer ramla i. Tja, risken finns ju 😜men det värsta som händer är att man blir blöt. Jätteblöt😇 Och att det är skitsvårt att ta sig upp i en kanot om man ramlar i;)

Men det blir kul!

Nu ska jag ut och måla 🙂

Kommentarer

 1. Rosa

  Vilket mastodont-jobb du dragit igång!! Tur du har syrran o Jompa till hjälp när de stora barnen som drog igång det verkar dragit😜. Dom kommer nog o hjälper till snart ska du se. Jag tycker du ska måla stolparna vita. Det blir ett härligt sommarrum som ni kommer att ha så mycket glädje av. Det är roligt att se under-arbetet-foton. Lycka till, du starka kvinna👊

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Ja det är stort! Jag hade nog inte vågat utan Jimpa, han finns ju där och kan expertisråda:) Dessutom behövde jag eldas på lite, jag är riktigt bra på att blunda 🙈
   Stolparna blev vita 👌🏼

 2. Hea

  Duktig du är! Kommer bli jättebra och användbart rum när det blir klart. Jag hade nog behållt stolparna bruna hela vägen, bryter av snyggt och bildar helhet. Kämpa på! 💪🏻

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   De blev vita 🙂
   Jag tror helt klart att det blir suveränt när det är klart, och det är kul att hålla på! Men sen får det vara nog för ett tag. Eller… ska byta staket hos syrran och tapetsera, men det är där. 🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting