Okategoriserade

Godmorgon!

Idag är det paus i renoveringsfabriken:)

Ett lager grundfärg är på och med lite tur hinner vi dra på ett med färg senare i kväll.

Men först ska vi paddla kanot:)

Jag ska försöka komma ihåg allt som ska med nu, och packa ner det. Inte för att det är några enorma mängder men man måste ju ha det där övergripande ögat på alla. Enklast så för att slippa stå där sen och nån har glömt badbrallorna eller vattnet.

Jag har packat ner mitt nyinköpta TÄNDSTÅL😜så nu jäklar ska vi se om det går att göra eld med det. Jag måste ju öva inför Robinson 2022 eller så, för då måste det ju vara min tur? Haha:)

Ni kan ju gissa om jag klarar det eller inte 🙈Eld med eldstål alltså:)

Kniv för att tälja korvpinnar ska med också.

Nej vafan bäst att sätta fart!

Jag återkommer 🙂

Ha en toppendag!😘

Kommentarer

 1. Ekot

  Vilken fantastisk röjning! Kul att du bjuder på bilder. Kanska säkrast ha pelare kvar? Bra jobbat och hoppas ungdomar hjälper till med ett och annat.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   De verkar inte fylla nån funktion mer än att infravärmare sitter fast i dem. Men det ska kollas! Så lite som de som initierade detta gör öht hemma just nu är historiskt 😳vet inte riktigt anledningen, men jag har ju ett gäng till som tur är:) Igår fixade robban middagen och Trixie och Novalie röjde efter maten. Dessvärre behöver jag ju greja inne också, en tvätt här och var, ett kök i kaos femton gånger per dag nu, osv.
   Men i slutänden brukar det lösa sig på alla fronter, det får vara stökigt ett tag 😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing