Okategoriserade

Ute i vagnen:)

Ja. Vi är här igen:) Äntligen😇Dagarna går ju så förbannat fort! Man hinner knappt blinka så är sommarlovet över. Och när sommarlovet är över så är liksom sommaren det på ett vis. Man måste tillbaka i normala sömnrutiner, och dagarna är uppstyrda. Det spelar ingen roll att man kan göra saker efter skolan för det hinns aldrig med. Bah!

Men vi är här nu:)

Först köpte vi mera trallskruv och sen handlade vi åt både mamma och pappa, och åt mina barn som är hemma. Sen hade dagen rusat till eftermiddagen redan, och innan vi kom iväg var klockan fyra.

Vi stannade på Biltema i Avesta för att äta middag 🙂

Väl framme så bytte vi om till badkläder och gick ner till stranden. Jag orkade inte bada utan låg och halvsov:) Helt trött efter ännu en sömnlös natt och sen två timmars bilkörning.

Vi promenerade sen till affären och handlade frukost och lite sånt där. Sen plockade vi med oss en påse chips och dryck till stranden och satt och myste en stund.

Så kom myggen. Då gick vi hem:)

Barnen kröp in och kollade film medan jag och syrran gick en långpromenad 🙂

Nu ska vi faktiskt sova, jag återkommer i morgon 🙂

Natti natti😘

Kommentarer

  1. S.

    Tänk vilka fantastiska sommarlov du ger dina barn! <3 Vilken lycka och LYX dom har som har dig närvarande och framför allt engagerad hela sommaren =) Många som tyvärr inte har det så.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja, det är lyx, och något jag är så glad att jag kan ge dem. 🙏🏻🙏🏻Jag tror att de behöver få vara lediga ett helt långt sommarlov, för att återhämta sig ordentligt:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting