Okategoriserade

Nu är trädet klart :)

Och ganska kalt😂

Ett råd gällande trädbeskärning är att man ska kunna kasta sin hatt genom kronan. Och det kan man nu skulle man kunna säga:) Till och med en stor sombrero😜

De fula snitten är borta, den stora grenen som pekar rakt upp orkade jag inte såga av så den får vara. Det finns inga grenar som korsar varandra eller tar ut varandra kvar. Inga som petar rakt upp utan anledning heller. Faktum är att det inte är så mkt kvar över huvudtaget. Men, det kommer bli så jäkla snyggt i vår!

Inte mindre än TRE grannar har talat om för syrran hur jäkla bra det är, hur väl vi slitit och hur underhållande det var:) De hade inte kunnat slita sig från fönstren där de suttit och kikat. Träd har ju den lilla fördelen att man kan vara rätt så jäkla brutal. Ju värre ju bättre. De tar sig. Eller så dör de och då får man ju planera ett nytt:)

Men det här kommer som sagt bli så himla fint när det blommar i vår. Och fatta hur stor skillnad det är på ljuset i köket!

.

Jag är en aning mör nu:) Idag var det dags att dubbla träningspassen igen. Det blir så när en av de gamla favoritledarna är tillbaka och kommer köra lunchpass Cirkelfys på fredagar. Sen har David ett HIT-pass två timmar senare. Så fredagarna blir tuffa framöver 🙂

Jag hann lagom hem och duscha, äta och byta kläder innan det var dags att åka igen.

Det gick väldigt bra ändå, fast cirkelfyspasset var tungt. Det var länge sen vi körde det och det är jobbigt. HIT är ju högintensivt och det fattar ju alla att det är tufft. Och det är så varmt på gymmet där vi kör! Fy fan, luftfuktigheten är 100% och syretillförseln noll. Svetten bokstavligen rinner. Nej, den flödar. Så halkar man runt sen🙈😂

Det var trögt i början, David fick gorma lite innan jag hittade flåset;) men sen tycker jag att det kändes som jag orkade som vanligt. Det är trevligt:) Efteråt sitter vi i en enda stor svettig hög på golvet och försöker orka kliva upp. Älskar det!

Något jag älskar lite mindre är att åka och handla efteråt. Jag måste ändra vanan att handla på fredagar och göra det på torsdagen i stället. Så kan man åka klädd som folk och inte i svettiga träningskläder.

Tacos såklart och det är extra gott efter att man tränat hårt. Sen åkte Patricia, syrran och jag till Jimpa för att hjälpa honom sätta upp en lampa. Patricia låg i hans massagefåtölj medan vi andra försökte centrera lampan och få den att hänga rakt. Det är en rund ring med tre trådar som inte var jordens enklaste att fixa med. Man behövde både greja och stå på håll och se hur den hängde, samtidigt. Med tumstock och ögonmått fick vi den till sist rak:)

Då var det paj och kaffe. Jag hade inte druckit en droppe kaffe idag förrän då, och klockan var efter åtta. Vissa dagar glömmer jag helt bort det, medan andra kan jag dricka femton koppar. Eller typ iaf:)

Nu svepte jag två koppar på raken, Svingott kaffe! Vi kom inte iväg förrän efter midnatt och hann bara sätta oss i bilen när gruppchatten vi har med alla barn som bor hemma plus mig började surra.

Robban klagade sen, det gick sextio sms fram och tillbaka om den förbannade spindeln. När vi kom hem så satt Jordan i min säng, livrädd, och Novalie stod med dammsugaren i högsta hugg. Lika rädd hon. Spindel var puts väck borta. I mitt sovrum 🥵

Men jag dammsög pliktskyldigast under borden, bakom datorerna och runt alla sladdar. Drog slutsatsen att den krupit in från där den kom ifrån och avslutade jakten. I stället började jag plocka i köket. Så skulle jag lägga in nåt i sovrummet, går in och ska gå in på min sida av sängen, och tvärstannar. En fet stor jäkla spindel sitter precis på min sängmatta. Hade jag släckt ljuset och traskat in som jag brukar hade jag missat den, eller möjligen klivit på den;)

Men nu ligger den i dammsugaren. Död. För att vara riktigt säker så stenar vi dem till döds också🙈Dammsuger upp lite grus eller kattmat eller så. Död åt spindlar! 👊🏼

.

Jag ska sova nu, och i morgon är mitt huvudfokus att ta reda på alla högar/kassar jag placerat ut. Det är kläder som ska gås igenom och kastas till återvinning eller läggas in i rätt låda. Kommer ta sin lilla tid. Sen ska Doris få en långpromenad, vi hann inte gå ut som vanligt nu ikväll. Och jag ska plocka ute. Sen lär dagen vara slut:)

Vi hörs snart, sov så gott 😘😘

Kommentarer

  1. carina

    Haha,spindeln på minner mig när jag var liten. Hade precis kommit hem från skolan,när min kompis ringer och nästan skriker att jag måste komma dit och döda en geting. Jag for och vi tog fram dammsugaren och sög in den lille getingen,och sedan sög vi in riskorn,men när vi stängde av dammsugaren kom getingen ut igen,inte så glad heller. Vi gjorde om samma procedur,men vi tog makaroner istället,och ingen geting kom ut,haha:-)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting