Okategoriserade

Träffat vänner:)

Igår roade jag mig mest hela dagen med att städa undan kassar med saker jag sorterat ut en gång. Ni vet( eller kanske inte förresten, ni kanske är mer ordningsamma över lag än vad jag är 🙈) när man rensar ur garderoberna på för små kläder, man har en kasse med kläder från husvagnen, en med badkläder, en med pant, en med saker som legat ute, en med ren tvätt från klädstrecket ute, en med ren tvätt som är på fel våning och så vidare i all evinnerlighet.

Sånt kul. Varvade med att städa badrummet, och plocka överallt. Blev inte klar, det blir jag aldrig, men just de kassarna är borta i alla fall😂

Sen blev jag trött. Funderade på att sova lite men nöjde mig med att lägga mig på sängen och ladda mobilen, och snacka med syrran. Jag har lite ont i ischiasnerven på vänster ben, så försökte töja och böja där. Det är märkligt för jag har ju en skada på höger sida som ofta gör ont, men det var betydligt mer obehagligt att ha ont på ”fel sida”.

Roligare än så blev inte dagen, men kvällen väntade ju:)

Det var ju fotboll.🇸🇪Och fotboll innebär ofta en dejt med kompisarna😊 men nu var det länge sen.

Tror vi sågs senast i början av december eller kanske slutet av november förra året. Det beror ju på alla restriktioner. Flera av dem har varit sjuka, och är ju då lite immuna, och det kändes ok. Det bestämdes lite i sista sekunden att vi skulle ses, och det var snabba ryck att bli presentabel från städtantslooken:)

Mitt hår som mer eller mindre alltid är uppsatt, jag får spunk på att det hänger i ansiktet, eller att det blir svettigt i nacken, ville inte se normalt ut. Jag kutade ner till Patricia och frågade om hon kunde göra nåt. Tänkte att annars får det bli tofs, som vanligt 🙂

Men hon fixade😊

Totalt ovan syn att ha det utsläppt men måste kanske börja ha så oftare, annars kan jag ju klippa av det. Eller nej, det kommer aldrig hända, jag tycker inte om att ha kort hår. Brrr!

Corrinda i bak skulle på kalas, och Patricia skjutsade runt och droppade av oss.

För övrigt så sa tjejerna att man måste använda kameran på instagram, då blev det bra bilder. Mitt instagram har uppdaterats så jag har helt plötsligt svårt att hitta där men öppnade kameran och knäppte. Tittade på bilden, kollade i spegeln, och på bilden igen. Vafan? Sådär mycket ögonskugga hade jag väl ändå inte??

”Nä mamma det är ju filtret!”

Aha. Okey. 😂 Slät och blek och massa ögonskugga ✔️

På Olearys väntade kompisarna. Så kul att träffa en av dem som bor långt härifrån igen, och hans fru som vi bara hört talas om förr. Lika trevlig hon:) Sen kom också killen som mestadels är utomlands och jobbar, så det var kul att se honom.

Faktiskt så kändes det helt ok. Vi satt med lite avstånd vid bordet, de är stora och rejäla och det blir automatiskt så, och sen stod det inte massa folk och hängde. Olearys får gott betyg i Coronarestriktioner:)

Vi käkade och kikade på matchen och snackade ikapp oss. Väldigt lugnt och stillsamt, vi brukar ju kunna gå vidare och stänga barer och slå klackarna i taket🙈😂men det var inte tanken i går. Vi förflyttade oss förvisso, först till en liten bar där vi satt ute… 🥶😂Nädå rätt ok temperatur faktiskt och kändes bra. Vi gick mest dit för att heja på ännu en kompis som satt där med sin fru och snicksnacka lite. Han driver restaurang och har sällan tid att hänga med oss, men det var skönt att höra att det ändå gått hyfsat bra för dem under den här tiden. Inte minst med tanke på att vi ”hjälpte till ” att byta matta i trappan på restaurangen en överjävligt blöt natt för några år sen😂🙈 Man vill ju inte ha jobbat i onödan liksom 🙂

Sen drog vi oss till Pitchers för att inte frysa. Kvällen avslutades vid ett när de stängde och då hade jag druckit exakt två öl och smuttat på en Guinness. Helt plötsligt var det inte gott? Va? Jag som älskat Guinness? Men proppmätt efter att ha ätit fish and chips så det stod ut genom öronen så fanns det kanske inte ens plats för en så mäktig öl. Den fick stå kvar till bartendern att hälla ut🙈

Pitchers får också MVG på avståndstagandet:)

Men många andra ställen har mkt att önska. Max till exempel…

Syrran och jag hade planerat att promenera hem. Det tar ungefär en och en halv timme:) Vädret var helt ok, och vi hade tagit med oss jackor för en nattlig långpromenad och det var faktiskt väldigt skönt. Att gå den vägen själv är aptrist men med sällis är det helt ok, om vädret tillåter. Det är mest rakt fram, över ett gigantiskt gärde med åkrar där det i natt luktade apa. Eller kokiss kanske snarare. Först stank det från reningsverket och sen från åkrarna 😱. Både syrrans och min näsa är extra välutvecklade så stanker tar hårt på oss:) men svårt att gå och hålla för näsan längre sträckor;)

Nästa hemma blev vi omkörda av en bil med en snubbe som kände att han ville dela med sig av lite… tja? Säg det? Han hängde ut genom fönster och vrålade:

”Ska ni ha Burger King era jävla FITTOR!”

Eh, va? Sånt där gör mig så jävla förbannad och irriterad att jag kan gå upp i atomer. Vad får honom att anse sig ha rätten att skrika på helt främmande folk? Som går där och lugnt sköter sig själva. Vissa skällsord är också jäkligt onödiga. När mina barn uttrycker sig vulgärt så är det nära en örfil, det kan jag erkänna utan att skämmas.

Det är lite så att man önskar att bilen han satt i skulle linda sig snyggt runt en lyktstolpe så man kunde gå fram och fråga om han behövde hjälp… och sen beklagande skaka på huvudet och säga att tyvärr så är man alldeles för fittig för att hjälpa sådana som han.

Nä, jag kommer aldrig begripa mig på sånt där. Pinsamt för fan!

Men förutom det irritationsmomentet var det en trevlig kväll. Lugn och fin. Fotbollen var mindre kul för de förlorade ju, men de spelade ändå mot regerande världsmästarna.

Kul med lite spontant häng var det i alla fall:)

Idag mår jag som en prinsessa:)

Klockan ringde 6.59, man måste boka plats på Davids pass på fredag:) helt stört, det är samma tryck som på stora konsertbiljetter 😉

Det kanske innebär att han är som Bruce Springsteen eller nån? 😂🙈

Men sen somnade jag om, nån jävla måtta får det vara. Sov några timmar till:)

Mitt mål på 10.000 steg är uppnått redan och jag kan chilla resten av dagen om jag vill:)

Men ska bädda rent, städa, och kanske åka och handla. Barnen är med sin andra förälder, så det är tyst och lite tomt, fast det är ju bara några timmar så man överlever.

Så, vad gör ni idag ?

Hoppas ni har en trevlig helg iaf 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting