Okategoriserade

En helt vanlig dag:)

Nu ska vi se hur bra jag är på multitasking:) Det är fotboll, Sverige-Portugal och för en liten stund sen sopade Ronaldo in ett svinsnyggt mål på frispark. Hans hundrade landskampsmål, kul för honom att det blev snyggt, mindre kul för oss. Jaja. Gustav Svensson blev utvisad precis, det var anledningen till frisparken så Sverige spelar med en man mindre i en hel halvlek. Värdelöst.

Men, men så är det.

Jag gillar inte riktigt Ronaldo. Han är sjukt duktig, och snygg men hans sätt att flinande skaka på huvudet och låtsas att den andra spelaren som säger nåt är tre år gammal och säger nåt kul och gulligt…nä, det är lite ofräscht.

Jaja! Idag har jag inte gjort mer än plockat ute. Och inne för den delen:) Jag skulle gå och köra ett grisigt HIT-pass men fick sms att David var sjuk. Och sen ett mess att han har vikarie i morgon på TMI;n. Men vafan. Hela veckans träning faller. Idag fick det bli en lång promenad med Doris och i morgon har jag inte helt bestämt mig. Det lutar åt att gå ändå, men jag vet inte vem ledaren är och det är att köpa grisen i säcken 🙂

Det bör vara roligare än att köra på gymmet ensam i alla fall:)

Ute har jag flyttat runt på saker mest:) Plockat bort efter kräftskivan, dukarna var kvar och lite…

Men fan. Ronaldo gjorde mål igen. Lika jävla snyggt. Fan också.

Ja, lite filtar, och några bord som skulle fällas ihop och ställas undan. Allt medan jag lyssnade på ljudbok, det gör jobbet väldigt mycket roligare. Sen sågade jag av några plankbitar och skruvade fast dem på en liten lastpall som ska bli pall vid grillen. Jag har en gasolgrill nämligen inne i poolrummet. Den är inte direkt ny, snarare en av de första som tillverkades, men med lite skurande och byte av alla gummislangar och packningar så kommer den bli fit for fight igen. Jag gillar ju inte att grilla, långt därifrån, och jag ogillar gasol av princip, men den har fördelen att den är ”inomhus” så man slipper frysa och bli blöt:) De som bodde här innan oss byggde huset. Både mannen och kvinnan var ganska korta. Jag är 169 ståtliga centimeter lång och de var båda kortare. Det märks på vissa ställen, som på ena toaletten där handfatet sitter strax över knäna, och i badrummet hade vi en sminkbänk i helt fel höjd. Diskbänken var längre än normalt också. Men grillen ute i poolrummet är i stället extra hög. Ska man grilla nåt så har man grillen mellan bröstet och naveln, helt galet.Alltså behövs en liten pall:)

 

Jag har ett litet problem också, och det är att jag i somras köpte två dadelpalmer, som har smala spretiga blad som sticks. De har bott ute, men nu måste de in snart och jag har ingenstans att ställa dem. Vet inte ens vad de gillar? Ljus, mörker, sol? Hatar de att stå över element eller gillar de det? Kanske måste googla lite. Jag gillar dem och vill ändå ge dem förutsättningarna att överleva.

Periodvis, det brukar vara på hösten, så känner jag att jag måste ha massa blommor. Så köper jag det, och sen pallar jag inte med dem. När de börjar se lite skruttiga ut tappar jag intresset och snart dör de. Eller, så överlever de och då är de härdade nog att bo här:) Orkideér älskar mig, och jag dem, men nu har jag lyckats ha ihjäl ett gäng sådan med. Det är bra jobbat. Normalt så brukar de blomma om och om och om men nu har jag bara en som blommar. Jag har bytt fönster på dem och det gillar de inte.

Tro det eller ej men jag är rätt bra med blommor, det är bara det att jag skiter i dem.

Matchen slut, 0-2 till Portugal, jäkla skitRonaldo. Måste han vara så jäkla bra?

Nu har jag ju köpt en monstera efter att ha suktat efter en i flera år, och häromdagen var jag på Ikea och köpte två fredskallor och en svärmors tunga. Den sistnämnda är också en jag velat ha i flera år men inte tyckt att jag ska köpa för jag bara dödar dem;) Så nu får jag väl vattna lite då.

Wish mina blommor luck:)

 

Igår ägnade jag mig åt plugg. Jag hade en presentation av mot projekt att göra, och då ska man sammanfatta det man tidigare skrivit, om man vill fortsätta på det. Det tog sin tid, det är ju ganska många sidor nu. Sen satte jag mig för att läsa igenom det, så jag har lite koll. Ganska nöjd med helheten ändå, även om jag bara kom en tredjedel igenom den. Fast jag läst den fram och tillbaka hundra gånger så blir jag ibland helt uppslukad och läser med spänning vidare… så jag antar att det är helt okey i alla fall:)

Sen gjorde jag en annan presentation och i morgon ska jag läsa bok hela dagen för att sen skriva ihop den första uppgiften som ska in på fredag.

Det är så kul att vara igång igen!

Jag var så trött när sommarlovet startade. Jag har inte skrivit ett enda ord på hela sommaren, förutom här:) Våren var tuffare än vad jag fattade när jag var mitt i det. Det var mycket för alla det här förbannade året, det vet jag. Alla har sina kors att bära. Och än är det ju inte över men jag hoppas att det kan vara lugnare nu i alla fall. Men jag är otroligt taggad på att skriva nu! På att både få skapa egna texter och att få göra uppgifter. Vad jag kan se i kurslitteraturen är det ingen skitpoesi:)

.

Nu ska jag se ett avsnitt av Hawaii 5-O som jag otroligt nog inte sett. Plötsligt händer det:)

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting