Okategoriserade

Jag har hamnat lite i ofas?

Det känns som att dagarna går snabbare än någonsin tycker jag. Så snabbt att jag tycker att jag satt här och skrev alldeles nyss men så är det två dagar sen…? Så knepigt!

Men det är väl bra för då rullar det ju på som det ska:)

Igår så klippte jag Doris. Hon såg ut som en powerpuffpingla i rumpan. Eller som en fluffig pudervippa då om man ska vara noga. Bort med det långa håret där, bort med det långa håret på magen och bort med manen. Öronen klipptes fram igen och svansen halverades på fluff. Jättefint:)

Inga bilder🙈

Sen ropade Patricia på mig och frågade hur I hela friden den skulle sitta?? Det tog några sekunder innan jag såg vad jag tittade på:

En bh. Som man kan knäppa på tusen olika vis, men det tog ett tag innan vi med gemensamma krafter lyckats utröna det:)

Robban håller på att städa på sitt rum. Det tar tid, han är inte så bra på det😂och nu ville han ha en hylla till som den han har. Han gillar second hand och patricia hakade på hon med och vi kikade igenom de tre vi har närmast, Erikshjälpen, Röda korset och … tja Livets ords😅😬. De tillhör inte min favoritförsamling direkt, även om jag har flera vänner som är med där. Men det får stå för dem:)

Vi hittade ingen hylla men en karott med lock och en spegel baxade vi in i bilen. Den ena saken behövde inte så mkt baxande 😉

Sen ägnade jag en lång stund åt att putsa spegeln och försöka få bort den lilla repan som är mitt på. Den är helt duglig ändå men man måste ju testa:)

Robban har pratat länge nu om att han vill testa att göra piroger och igår var dagen D. Eller P😜. Han gjorde deg och medan den jäste så grejade han en köttfärsröra på det vi hade.

En burk pastasås, lite vitlök, kryddor. Sen ville han ha hjälp att kavla, och vi insåg att det skulle ha TID. Palla. Så vi ändrade oss och gjorde en köttfärsrulle i stället.

Det här gjorde jag senast innan barnen föddes tror jag. Gott som sjutton, typ som pirog:)

Bara kavla ut degen i långa avlånga bitar och lägga på fyllningen, toppa med ost och rulla in. Lägg med skarven nedåt på plåten och dekorera med överbliven pajdeg. Pensla med ägg och grädda på 225 grader i 25 minuter 👌🏼

Jimpa var här och slipade och oljade min ytterdörr och vilken jäkla skillnad det blev!!

Glömde ta en förebild men den ser ut så här på insidan,ett tag till tills även den blir fixad.

Jag har i flera år funderat på att olja in den men inte vetat om det är nån jäkla specialolja. Man vill ju helst inte sabba hela dörren.

Men nu är den så fin så fin:)

Han kan så mycket som jag inte kan, tack igen Jimpa 🙂

Sen drack vi kaffe och löste världsproblemen:)

När han åkte så gick jag ut med Doris och höll seriöst på att frysa ihjäl. Hade behövt vantar! Men det är september och nån måtta får det vara! Det blev en halvlång runda bara innan jag skyndade hem och kokade te. Sen hällde jag i mig två stora koppar och satte mig under en filt.

Skrev färdigt min uppgift och sen var det sovdags.

I dag var det dubbla träningspass på agendan. Jag var reserv på Björns cirkelfys ända tills i morse men fick en plats och kunde haka på syrran. Skitjobbigt som vanligt. Det var på lite skakiga ben som vi åkte hem. Hämtade upp corrinda på vägen. Den stackarn har en infektion i hörselgången. Eller om det var inflammation. Ont som fan har hon i örat i alla fall och har fått gå till doktorn och fått droppar till örat. Jag tycker synd om henne för det gör ju så ont att ha öronvärk.

Vi satt ute och käkade lunch i solen och tiden drog iväg. Plötsligt hade jag tjugo minuter på mig att duscha och dra på nya träningskläder. Det gick enligt planen och jag hämtade upp Patricia från jobbet och åkte till ett Plaza cross-pass. Aldrig kört plaza förr för jag är sur över att friskis liksom promotar dem över allt annat. På bekostnad av andra pass. Men nu har David utbildat sig till att få leda sådana pass så då får man ju gå. Idag var han fortfarande sjuk dock så det var en Ville.

Passet var på riktigt en kräkvarning rakt igenom. Hatkärlek är nog det närmaste man kan komma att beskriva det. Jag kommer gå igen, men jag kommer hata mig själv när jag står där på plazaytan och våndas:)

Men det är skönt efteråt. När håret är helt blött av svett och kläderna skulle gå att vrida ur. När man tar snedsteg för man är helt slut:)

Och då ska man åka och handla. Ja, min planering suger. 🙈😂

Handla och sen hem och snällt be Novalie och Trixie plocka undan i köket, in med varorna och laga middag. Själv stod jag i duschen och sov en stund:)

Maten var nästan klar när jag kom upp och möttes av ett Krasch! Ett glas for i golvet och gick i miljoners bitar som jag sen fick jaga med sopkvast och dammsugare. Sen äntligen äta! Så hungrig ju!!

Massa snack och skatt och vi satt kvar länge som alltid. Det är härliga fredagar 🙂

Sen blev det en långpromenad med Doris. Så förutom två tuffa träningspass fick jag ihop drygt 11.000 steg och är nöjd med min dag:)

Nu sova, och i morgon är det en ny dag:)

Jag hoppas vi hörs då🤗

Nattinatti 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing