Okategoriserade

Ovanlig rabatt kommer här!

Innehåller reklam och Annonslänk för Matsmart

Min favoritbutik när det kommer till att handla smart är ju Matsmart.

De har sällan rabattkoder, för rent så… det behövs knappast när man ändå handlar till upp till 90% rabatt ju😊

Men just nu, så har de faktiskt det:)

Med koden KANONPERSON så får alla nya kunder 10% på sitt första köp:)

Den gäller till och med 13/9 så passa på nu ni som ännu inte gjort som jag tipsat om så ofta 🙂

Jag har som vanligt mina favorittips!

Som de här linserna :

Färdiga att äta, perfekta att blanda i sallad:) Vi äter mkt linser här hemma, jag brukar blanda i det i grytor och köttfärssåser osv.

Sen fyller jag skafferiet med allt möjligt, och schampo balsam, och lördagsgodiset. För en sak är säker, det blir lördag varje vecka:)

Sist köpte jag en Torkboll och tvättparfym

Inte testat mer än nån gång men älskar doften! Tvätten måste lukta gott😂

Matsmart hittar ni här, och glöm inte koden :KANONPERSON för 10% off på er första beställning 🤗

Kommentarer

 1. Lena

  Om man köper på sig mer än vad man behöver måste väl vara upp till var och en, så är det med det mesta. När det gäller tvätten brukar både tvättmedel och sköljmedel försvinna ganska fort, schampo och balsam likaså. Tycker Carola är bra på att uppdatera bloggen, hade alla inlägg handlat om samarbete hade det förmodligen också varit fel.

  1. K

   Jag svarar dig Lena. Jag säger inget negativt om samarbeten. Det är väl bra att hon har det, för de andra mångmammorna har tydligen inte det eftersom de nästan aldrig skriver.
   Har heller inget skrivit om hur hon uppdaterar, det är inget fel alls…. Hon har en bra, rak och ärligt blogg.

   ang dofterna när du skriver att det försvinner fort…. det hinner oftast inte försvinna tills de sätter sig i kollektivtrafiken eller beger sig till arbetsplatser och affärer om mornarna…. det är då det är värst för mig…Det viktigaste är väl att tvätten blir ren,,, så dofta behöver den inte göra.

 2. K

  Ok. Du gillar matsmart skarpt. Det har vi förstått.
  Men kan det ändå inte bli så att man köper på sig sånt som kommer bli stående bara för att det är billigt ?
  Sen det där med att tvätt ska lukta gott?
  Personligen kör jag med tvättmedel utan doft ( sensitive) och de få gånger jag använder sköljmedel ska de också lukta så lite som möjligt.
  Jag är allergisk och det finns inget värre ( och äckligare ) än när man kommer nära nån som luktar tvättmedel, sköljmedel, tvål, duschcreme och parfym i en salig oindentifierbar röra.
  Det är inte skönt för vare sig allergi eller näsan överlag.
  Näe, tvätta i så neutral medel som möjligt för då är det inte fel att kosta på sig LITE av en väldoftande parfym.
  Då klarar t o m jag ( och andra allergiker det)
  Jag vet att jag kommer få nåt snabbt och lite segt svar från dig nu, att du, du gör väl som DU vill.
  Självklart gör du det, men man måste ta hänsyn till andra också.
  Så jag kommer inte svara om du skriver oavsett vad du skriver.
  Sen undrar jag HUR i hela friden du kan få sponsorer när flera andra av er mångmammor nästan slutat blogga och de få gånger de skriver är det utan samarbeten.
  Men trots att jag har synpunker om vissa saker så kan jag ändå tro att just DU fortfarande har en bra , ärlig och chosefri blogg.
  Så DET är bra!
  Så kom ihåg det, när du går i taket för att jag går in för så doftfritt som möjligt

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Tja:) jag svarar ändå jag:) och inte det minsta surt heller🙈men långt 😁
   Ja, jag gillar Matsmart, och jo visst kan det hända att jag köper något som jag sen ändå kastar. Det händer även när jag handlat på Ica eller citygross 😅, blir så ibland. Men för det mesta så använder jag det jag lägger pengar på. Lite för snål för nåt annat 🙈Men eftersom hela matsmarts affärsidé är grymt bra så promotar jag mer än gärna dem! Att bidra till att minska matsvinn kan aldrig vara fel.

   Jag vet att det är jobbigt att vara allergisk och jag beklagar det. Så många av mina vänner har det jobbigt, med alla möjliga och omöjliga allergier.
   Jag gör tvärtom, tvättar med sköljmedel och använder sällan parfym, så det blir oftast en (svag!)doft ändå. Jag är inte det minsta allergisk men har ett väldigt känslig luktsinne och kan helt klart förstå, och instämma, i det du säger om dofter. Att lukta gott betyder inte att lukta starkt för mig, tvärtom.
   .
   Jaha, har alla andra typ slutat blogga? 🙈Jag erkänner att jag inte har koll på så många fler bloggar från mångmammor än Mirka, så det hade jag ingen aning om. Men jag skriver först och främst för att jag älskar det, jag bloggade i många år utan att tjäna en krona. Jag älskar kontakten med er, för det är skittråkigt att skriva för byrålådan🤗
   Jag tycker om att samla ihop dagen i ett inlägg, och att kunna se tillbaka i bloggen är helt enkelt guld!
   Eftersom jag ändå försörjer mig på den idag, så önskar jag såklart att ni ska läsa, gärna tipsa andra om mig, klicka på mina länkar och handla. Jag försöker klura ut vad för samarbeten och tips ni uppskattar. Det är jäkligt svårt kan jag meddela 🙈😂Men jag försöker lägga ner min själ även i sådana inlägg. Ni får gärna berätta vad ni skulle vilja ha gällande sådant:)
   Till sist vill jag tacka dig för dina avslutande ord, de värmer så mycket❤️Så lätt går jag inte i taket 😂😘

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing