Okategoriserade

Helt fel dygnsrytm ;)

Jag hade ju ganska så väldeligt många sömnlösa nätter här om sistens, när jag sov noll timmar.

Det har gått över hyfsat:) Men i stället så är dygnsrytmen en aning förskjuten. Jag är ju nattuggla av rang, men just nu är jag fan världsklass 🙈😂

Jag sover gott om jag får slå igen de ljusblå strax efter två, halv tre. Då sover jag som en stock till 7.15 när barnen ska väckas, sen sover jag nån timme till när de gått. Det funkar, för nu. Det kommer ändra sig, men jag är happy över att ens få nån sömn alls:)

Jag vet att jag har tur som kan, men det är fördelen med att jobba/plugga hemifrån👌🏼

För plugget har kört igång, så härligt att få lov att nörda ner sig tillsammans med likasinnade:)

Förutom att sova så har jag planerat för Black Friday idag🙈 Ja det är Skitlångt fram men företagen vill veta vad man tänker göra. Är det något ni skulle vilja se här inne då?

Jag kommer, som alla andra influencers, ha mycket reklam då, och förhoppningsvis kunna komma med bra erbjudanden till er.

Sen har jag också städat samtidigt som jag lyssnat på Twilight. Jag vet att man kan speeda upp rösten som läser, men jag tycker om när det läses i lugn takt. Jag vill VARA i berättelsen. Inte bara höra den. Samma när jag läser själv, jag är rätt långsam. Jag kan läsa snabbt som vinden, skummar sidor så det rasslar om det, men det är absolut ingen njutning för mig. Nope, jag läser i ungefär som ett vanligt samtals hastighet, typ. Läser gärna om stycken, funderar och försöker visualisera det jag läser, och kommer ofta ihåg böcker väldigt ordagrant. Att jag ens läser om böcker är väldigt ovanligt. Twilight läste jag när de kom och nu lyssnar jag så det känns som en helt ny upplevelse:)

Anledningen att jag ens började var ett misstag:)

Jag tänkte att vi skulle lyssna på något ihop i bilen när vi åkte till campingen. Letade och hittade Witcher. Den serien har jag tänkt se, alltså den ligger på den evighetslånga listan på serier jag ska kolla på. Efter att jag kollat klart på först Sons of Anarchy, och sen Prison break för …tredje gången 🙈😂. Eftersom jag ser den ihop med Corrinda och Patricia som aldrig har tid så ligger den på is.

Iaf. Jag laddade ner den, och så slog vi på den i bilen. Jag, Trixie, Lovelia, Jordan och Jamie.

Den började med en sexscen. Fucking ridå. Jag kände att den kanske var helt fel 😂🙈Så snabbt laddade jag ner ”nåt annat”, vad som helst. Och då tog jag det säkra före det osäkra och det blev Twilight, som kom upp baserat på att jag sökt på den andra. Två timmar senare var vi framme och hade ingen högtalare med oss. Vi lyssnade på hemvägen också men sen ledsnade kidsen och jag har fortsatt själv:) Enklast så, helt klart.

Jag lallar gärna runt här hemma nu och plockar och grejar bara för att kunna lyssna samtidigt:)

.

Framåt femtiden kom syrran och vi drog iväg för att träna. David är fortfarande sjuk så även den här veckan blir konstig träningsmässigt. Man saknar inte kon förrän båset är tomt;) Fast jag saknar hans pass så fort som han inte har dem. Ingen annan är i samma klass. Ni som funderar på att träna med honom, låt bli🙈😂 Han är min favoritledare, ni får hitta nån annan, så vi slipper slåss om platserna, ok🙏🏻

Idag var det ett Cirkelfyspass med Annika, hon är bra hon med, och svettigt blev det.

Dessutom har hon bra musiksmak och kör både Ebba Grön och Imperiet 👌🏼plus massa annat bra.

Vi träffade på Helen där idag, det var allt för länge sen nu. Jag måste bli bättre på att hänga med folk. Men i år är det förvisso kanske inte rätt år att börja. Fast jo:)

Skärpning 🙂

Jamen roligare än så blev det inte.

Men snart är det tisdag, eller det är det redan men dags att kliva upp på tisdag, och det kan ju bli kul:)

Eller inte, vilket det blir visar sig:)

Natti natti nu 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting