Okategoriserade

Så mycket fina nyheter ❤️

I annonssamarbete med Ellos.

.

Jag stretade emot. Men hösten vann:) Som varje år. Det är dags att dyka in i varmare kläder. Man får bara gilla läget, och när man kikar in hos Ellos blir i alla fall jag genast lite positivare inställd. Massor av nyheter:)

Lång snäv kjol + tröja

Svarta byxor skinnimitation från Plus Collection

Vinröd klänning(flera färger)

Rutig skjorta

Klänning finstickad kort

Mönstrad klänning

Ellos har hur mycket som helst och i alla storlekar. Det finns mycket att välja på oavsett vad man trivs i eller vilken kroppstyp man är skapt med. Jag har döttrar i olika former, långa, korta, smala och lite större och alla hittar utan problem kläder som passar som handen i handsken. Ja, jag med såklart, som shoppat hos Ellos sen nån gång på åttiotalet:)

Den långa snäva kjolen på första bilden, den här:

Den är så himla snygg! Och ser superskön ut❤️Ensam med valfri topp eller ihop med den här tröjan då den nästan blir som en klänning.

Så snygga muddar i ärmsluten också.

Skinnbyxor är alltid coolt och finns i flera varianter. Den vinröda omlottklänningen är också ett riktigt Vill-ha-plagg.

Finns i flera färger men vinrött är verkligen en härlig höstfärg, som ju funkar utmärkt till julfesterna också:)

En rutig skjorta är något man alltid behöver, det har jag envisats med sen sist det var modernt, och den här i lite oversized kan jag lugnt se mig själv glida runt i. Kanske med de här jeansen som här under?

Ett par tajta jeans som sitter riktigt snyggt och skönt är en perfekt bas. Bara att kombinera med precis vad som helst sen. Går att klä upp och ner i oändlighet, alla överdelar här ovanför skulle vara superfina ihop med jeans:)

Tröjan längst upp till vänster är jag också väldigt sugen på. Jag ogillar att frysa 🙂

Något jag alltid tyckt varit väldigt fint är långa stövlar till klänning. Det gör hela outfiten ”höstig” 😍

Givetvis kan man välja att ta på ett par grova strumpbyxor eller fina tights när det är kallt, eller så kör man klänningen som en tunika till riktiga byxor. Den ser otroligt mysig ut 🙂

Är ni ”klänningsmänniskor”? Jag älskar kjolar och klänningar men känner mig lite för fin i det till vardags. Det är ju jättedumt för det är ju klart att man ska känna sig fin alla dagar, om man vill:)

Oavsett vad ni föredrar så kanske ni vill ha en härlig rabattkod? 🤗

Om ni använder koden 425415 så får ni 33% rabatt på den dyraste varan👌🏼

(Ord.pris, ink externa varumärken)

OCH även 5% extra rabatt på redan nedsatta priser! Så bra!

Gäller september ut.

.

Ni hittar direkt till Ellos här 🤗

Kommentarer

  1. Jenny

    Idag hade vi 24 (!!) grader här i Västervik, så höstkläderna får vänta lite till 😉 väldigt mycket fint dock, så man kan ju handla i förebyggande syfte 🤔😁

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja ett är ju säkert och det
      Är att förr eller senare kommer himlen vara gråsvart och allt inlindat i gråa kalla filtar 😂🙈

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting