Okategoriserade

Svart!

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

.

Tjoho! Jag är fortfarande lite uppe i det blå efter gårdagens flygtur ✈️

Lite svårt att ta in att det verkligen hände liksom:)

Jag tänkte tillbringa dagen med näsan i en bok, och inte vilken bok som helst minsann, nä, vad sägs om Litteratursociologi 😬

Fan att det måste läsas tegelstenar också:)

Men efter några timmar så fick jag veva igång bilen och skjutsa en unge till tandläkaren, och när jag ändå var ute och for så pep jag in på apoteket åt en annan unge. Vidare till Shawans livs för att hämta paket, och sen till Ica för att hämta ut paketet från Cellbes.

Mestadels Patricias och Corrindas saker, för de beställer hela tiden därifrån:) Allt faller dem inte i smaken men väldigt mycket.

Jag packade upp min rosa vinterjacka som jag trodde jag beställt i för liten storlek, men det var rätt🙏🏻och jag är toknöjd. Lång så den går ner över rumpan, huva som jag saknar på min svarta och varm. För varm för att ha på i dag, ens för att fota😂Jag återkommer.

Men kolla den fina toppen!

Byxorna är gamla men finns i en snarlik variant. De använder jag hela tiden. Till allt, överdrag efter träningen, på konsert, att sova i🙈, och som både mysbyxor och byxor, går att klä upp och ner hur som helst:)

Toppen finns även i rött och jag tror jag vill ha den med🙈

Fasen, jag måste ila! Hade glömt att jag skulle hämta en unge 😂

Men glöm inte att ni med koden 2009 får 25% rabatt på valfri vara🤗Det är bra 🙂

Vi hörs senare, ska bara träna lite först 😅

Här hittar ni Cellbes⬅️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting