Okategoriserade

Räkna med tårtor :)

I annonssamarbete med Zcooly

.

Som ni kanske vet så använder vi oss av Zcooly här hemma:)

Det finns många anledningar till att göra det, den allra största är att det är suveräna lärande spel inom matematik.

Det finns tio olika spel, och ju mer man spelar ju klurigare och roligare blir det. Det tar inte slut:)

Killarna har var sin sida, med en egen avatar, och jag har en Föräldrasida där jag kan följa deras framsteg👌🏼

Såhär ligger det ofta en gosse hemma, i min säng, spelandes Zcooly 👌🏼

Spelen är utvecklade i samarbete med erfarna pedagoger, och de följer skolans läroplan, 5-12 år. Faktum är att många skolor använder sig av Zcooly:) Det känns väldigt tryggt.

För mig, som inte kan räkna, (dyskalkuli😬) och aldrig har kunnat, så är det jättesvårt att hjälpa ungarna. De räknar ju inte ens på samma sätt som en annan fick lära sig. Det är också en anledning att jag tycker så mycket om Zcooly❤️ Jag får hjälp att hjälpa.

Både Jamie och Jordan tycker om de olika spelen, de har olika favoriter som växlar. Jag anar att det beror lite på vad de pysslar med i skolan för tillfället:)

Jamie tycker just nu mest om Kakmakeriet, där man lägger på korrekt antal ingredienser på tårtor, och sen delar dem i rätt storlekar. Jag själv höll på en lång stund med att få till en tredjedel på tallriken 🙈

Man måste testa själv ju:) och ja, dyskalkuli är knöligt. Lite som dyslexi fast med siffror. Men, till och med jag lär mig saker, jag tror det har att göra med det visuella. Att man ser i annat än bara siffror. Tror:)

Jag tycker att ni ska testa Zcooly.

Det är verkligen SÅ bra, och jag vet att ni är många som håller med. Det är lugnt och fint, ingen stress, och det finns tid att tänka.

Om ni klickar HÄR, så får ni prova Zcooly en hel månad gratis. 🤗 Superdupermegabra!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing