Okategoriserade

Jacka!

Innehåller annonslänk och reklam för Cellbes

Jag har ju haft en och samma vinterjacka i flera år. Jag älskar den! Svart, inte för varm inte för kall, snygg. Barnen tycker den är tråkig 🙈 Den har dock ingen huva och det är värdelöst när man som jag inte gillar mössa. Jag börjar vänja in mig, motvilligt, men med en hundracka måste man ibland ut i snöstorm och då är mössan ett måste.

Men jag har letat länge efter en vinterjacka med huva. Gärna inte svart:)

Jag har några andra, en fuskpäls bland annat, så till ”fint” har jag, men det är vardagsjackan som behöver kompletteras:)

Och så hittar jag den på Cellbes rea:)

Så skönt med all fuskpäls där i huvan och hela vägen i fram😍 Huvan är stor och sitter på fint:)

Går ner långt över rumpan, har sådana där band i midjan på insidan, och bra fickor:) Jag har ju inte hårdtestat den än av förklarliga skäl, men jag är helt övertygad om att den är kanon. Rosa också 👌🏼❤️

Den är nog dessvärre slutsåld, men det finns liknande varianter kvar på rean. Och massor av andra jackor såklart!

Jag längtar INTE efter att få börja använda den😂men jag känner mig väl förberedd till den dagen det behövs:)

Jag måste visa er vad Patricia köpte också:

Överkastet passade så fint in i hennes rum, jag som rationaliserat bort sånt i min säng blir ändå lite sugen på att lägga på ett:)

Och till er som gillar hästar och ridning så kan jag tipsa om att snart kommer det ridkläder till Cellbes 👌🏼

Jag tycker de ser fina ut, innebär det att jag måste börja rida? Fast kanske efter min fotoperation då🙈😂

Cellbes hittar ni HÄR 🤗

Hörs snart!

Kommentarer

 1. Karin

  Jag såg också reklamen för ridkläderna för någon vecka sedan, min första tanke var dock inte att själv börja rida igen utan snarare om det faktiskt finns en marknad för ridkläder i dessa storlekar. Vilken häst ska en kvinna som drar strl 64 rida på? Själv drar jag 54/56 är alldeles för tung för att rida,

  1. familjenannorlunda

   Det vet jag inget om, jag har ju aldrig ridit och vet inget om hur Mkt en häst kan bära på ryggen. Men tänker som så att om man gjort ridkläder upp till bara, säg 48 (baserat på att du säger att du är för tung) så hade det ju ylats om exkludering.
   Idag måste man liksom inkludera allt och alla i allt🙈annars får man skit.
   Tycker jag det är vettigt? Nej. Allt är inte för alla, helt enkelt, beroende på väldigt mycket olika faktorer. Jag har till exempel förlikat mig för länge sen med att korta korta shorts som ska dras in i rumpan inte är för mig 😜🙈även om det finns min storlek.
   Och det samma gäller på alla plan inom alla områden. Tycker jag då 😎

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing