Okategoriserade

Tvål, edelweiss och smart:)

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart

.

God kväll:)

Hoppas dagen varit till belåtenhet? Här har det varit grått trist och väldigt blött. Jag har haft ett härligt åksjuke-mående hängande över mig hela dagen, hatar lågtryck.

Har delvis läst Ronja Rövardotter, åkt och fixat en present till min egen Rövardotter som fyller 25 år i morgon, och sen tränat.

Först på träningen släppte illamåendet, det gör det alltid av fysisk aktivitet. Bara det att man är mer sugen på att krypa tillbaka i sängen än ut och röra på sig🙈

Jag är en riktig kärring på några vis, att vara extremt påverkad av vädret är det mest tydliga:) Sen kan jag vara gnällkärring, surkärring och bara allmänt kärring ibland också. Men för det allra mesta är jag ändå snäll och hyfsat trevlig:)

Jag har med åren lärt mig känna igen lågtrycksmåendet väldigt väl, för i den saken blev jag tant vid 20 år ungefär😜

Men att fysisk aktivitet är lösningen på det mesta är ju sen gammalt:) Även det har jag insett. Så det är sällan jag struntar i att träna av den enda anledningen att jag inte har lust.

Jaja!

Jag sitter och beställer från Matsmart

Påbörjade det för flera timmar sen men har blivit avbruten av allt möjligt. Så blir det ibland🤷🏼‍♀️spelar inte så stor roll för det ligger ju kvar. Tjejerna hade massa önskemål som jag försökt tillgodose:)

Bland annat de här linserna i påse

De är så jäkla goda och så enkla att använda!

En annan sak som jag gärna vill ha hemma är pesto.

Och med tre toaletter, en tvättstuga och ett kök där folk tvättar händerna går det alltid åt shitloads av tvål. Såhär i tider av pandemi om möjligt ännu mer.

Den här gillar jag, tycker flaskan är väldigt snygg och den här doften är helt underbar!

”Vad är det ens för nåt?” Frågade barnen, Edelwaiss hade de aldrig hört talas om. Detta trots att jag ofta skrålar låten från Sound of music:

”Edelweiss, Edelweiss
Every morning you greet me
Small and white clean and bright
You look happy to meet me”

Antar att blomman är liten och vit😂 men jag har absolut ingen aning mer än det jag ser etiketten.

Jag rekommenderar som vanligt en titt in på Matsmart för det kommer och går varor i ett. Just nu detta:

Helt onödigt att kasta sommarnatt vore fallet.

Ni hittar Matsmart här

Nu måste jag klicka iväg beställningen 🙈😂

Hörs snart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing