Okategoriserade

Jag är i mål! Bara att fortsätta:)

Haha, ok, jag ska fatta mig kort. Men jag är lite imponerad av mig själv som idag tangerade förra årets antal träningspass. Och det med nästan tre månader kvar av året:)

Som ni själva kan se så ökar det från år till år. Jag är sur att man inte kan se mer än fem år tillbaka, jag vill se alla mina år:)

Största anledningen till ökningen är att jag får större och större barn, skulle jag tro. Jag behöver inte längre ställa in min träning för att de är sjuka. Ja eller i år kanske man skulle göra det, men tacksamt nog så har de varit friska mest hela tiden:)

Så, det var det, dagens klapp på axeln:)

I morse var det ett klockan nio pass, grov pina, men man gör det lik förbannat. Sen kan jag inte säga att jag gjorde så himla mkt mer. Jo, duschade och käkade och skrev kommentarer på folks texter så tangentbordet glödde. Det gjorde jag. Jag tror att jag också slängde in en maskin tvätt … och den ligger kvar om ingen annan ville tvätta efter mig. Jag skulle behöva låsa tvättstugan och ha sådana där bokningsnycklar som finns i lägenheter 🙂 För ibland är man sist på bollen väldigt många gånger. Det har mestadels fördelar att barnen tvättar själva men just att man inte får tillgång själv är lite besvärligt . Det är ändå ett lyxproblem:)

Efter kommentarerna skulle jag skriva vidare på min egen text men då blev det annat. Jag behövde åka och handla så det prioriterades:) För en gångs skull tänkte jag till!! Normalt handlar jag på fredageftermiddagar. När alla andra handlar, helt korrekt. Jag som kan åka iväg ungefär när som helst men man vill ju ändå trängas med andra va;)

Nejdå det handlar enbart om dålig planering. Så då står man där på fredagen, mellan två träningspass eller efter det sista, svettig och hungrig och trött och inte alls på humör. Men inte i morgon:)

Syrran messade och frågade om vi skulle gå med Doris. Hon skickade med en bild på antal steg under dagen, de var 112🙈

Det blev en 15000 eller så till sist. Det är bättre. Faktiskt så är det rätt skönt ute nu. Inte som på sommaren men för att vara oktober är det helt okey. 13 grader och vindstilla liksom, det är ändå hyfsat:)

I helgen ska utemöblerna in. Har ni ordentliga människor redan gjort det? Jag drar på det varje år för det är så sorgligt att ta undan dem och det finns ju en del soliga dagar fortfarande som man kan sitta ute. I min lilla gryta omgärdad av väggar på tre sidor är det lä och skönt. I kanske en kvart åt gången, sen skuggar grannarnas träd 😬

Inte bra.

Sen skrev jag några sidor text, det rullar på rätt bra. Jag vet inte alls vart det ska ta vägen så just nu skriver jag bara och väntar på att det ska … tja, visa vägen 🙂

Det brukar lossna.

Nu ska jag sova!

Vi hörs lite bättre i

Morgon 😘😘 Natti natti

Kommentarer

 1. Agneta

  Snälla Carola.Du som har sunt förnuft,säg din mening om detta.Du skrev häromdagen att du är stolt att vara svensk.Men när man läser sånt här vill jag knappt vara världsmedborgare.Storyn jag läste går så här.Det handlade om en polis som fått pris på en hjältegala.Eller själva storyn jag läste om var kvinnan som polisen räddat.Den här kvinnan bodde ensam,men hade ett ex som flera gånger försökt döda henne.En gång lyckades hon fly in till sin granne.Det fick exmannen 1 års fängelse för.Han var ute efter 4 månader. Detta fortsatte. Nästa gång satte exet eld på hennes hus och det var då polisen ( som fick pris) räddade henne.Mannen fick nio års fängelse,men kommer komma ut efter sex år,2024. Kvinnan sa i texten jag läste att hon vet att han kommer komma efter henne då.
  Får det gå till så här.När jag läser sånt här vill jag inte vara människa längre.Varför kan man inte bara låsa in en sån person?

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag är inte stolt över Sveriges sätt att behandla brottslingar. Alldeles för mesiga straff. En sån man skulle sitta betydligt längre, som det låter tycker jag nog på livstid. Samma med utländska medborgare som begår brott i Sverige, jag tycker de ska utvisas på livstid. De ska inte sitta av ett fjolligt straff här och sen komma ut och fortsätta. Nej de kan avtjäna det hemma, där det ofta dessutom är strängare straff. Brott som skadar andra människor direkt som våldsbrott ska straffas så det ryker. Idag är det värre att förskingra pengar än att våldta, helt stört.
   Så fram för hårdare straff!! Det ska löna sig att vara hederlig:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing