Okategoriserade

Amen vafan?

Här går man runt och tycker att man tillhör det coolaste stjärntecknet, och är en stolt Skytt.

Så är man en Ormbärare;)

Jag är född tionde december.

Vad är det för trams? Nog för att det var jäkligt coolt det med, men man kan ju inte ändra på saker bara sådär:)

 

Det här är inte jag ju:) Lyckosam  – nja. Drömmare… okey då. Inte lågmäld? Eh JO, jag är svinblyg, och vill absolut inte höras. Inte jordnära? Om det är något jag är så är det jordnära ju, mina fötter står så stadigt på jorden att de skulle kunna vara fastvuxna.

Extravagant, jomensäkert, det är ju precis det man tänker på när man ser mig;) Pompös är jag inte heller och jag tvivlar på att nån ar avundsjuk på mig.

Jag googlade, och det är visst inte så som det låter, allt sa ungefär ”Är du nöjd med det stjärntecken du haft, så fortsätt med det:)”

Även en snabb googling på astrologisidor talar om att de verkar skita högaktningsfullt i Ormbärarna, där är jag fortfarande Skytt. Och det är ju ändå astrologerna som gör horoskop och grejs. Väl?

 

Och en tanke som slog mig!

Ormbärare finns inte ens med i de där listorna på vilka andra stjärntecken de passar bäst ihop med i en relation… inte så jävla konstigt att man är singel då kanske;)

Vem matchar en Ormbärare liksom?

Nä herrejösses, det här glömmer jag bort tror jag:)

Jag tänker fortsätta vara Skytt 🙂

Ni andra då? Är ni ert gamla vanliga tecken, eller grannen?

 

Återkommer snart! 🙂

 

 

 

Kommentarer

  1. samps

    med en enda dag til godo blev jag vädur istället för oxe (12/5) men näe, vill fortsätta vara oxe hahah…
    det där lär ju ta ett tag att ”få in” i alla system och hur dom nu ”beräknar” stjärntecken också, tänker som när man går in på ratsit och kollar finns det ju nån variant där med där det står ”hen är född datum xx och är stjärntecken x (inte i verkligheten)” och så nån länk till ”det riktiga” stjärntecknet för datumet (antar jag?), så tror nog inte det typ här med ormbärare nånsin blir ”verifierat”? då måste det ju till en hel del för att få in ett nytt stjärntecken bland alla datum osv 😛

  2. Lotte

    Jag blev nu skytt istället för stenbock. Lite lustigt för jag har alltid tyckt att jag passar in bättre på skytt än stenbock

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing