Okategoriserade

Omblåst deluxe…

I går så tränade jag dubbla pass:)

Först ett HIT, klockan tolv, sen åkte jag hem och jobbade på med ett samarbete i några timmar. Så blev det bråttom som sjutton för jag skulle åka och köpa presenter till Trixie innan jag körde nästa pass vid sju.

Jag kom inte iväg förrän kvart över fem hemifrån, och skulle först till NetOnNet, där jag skuttade in och plockade åt mig det jag skulle ha, och sen till Gränby. En timme senare stannade jag utanför syrran:) Jag är så förbannat effektiv när det krävs 🙂

När vi åkte hem från träningen, så körde jag längs det vi kallar för Gamla Stockholmsvägen, jag tror det är väg 255, men siffror och jag är ju inte kompatibla.

I alla fall, det är 80 där och jag körde i 80, i kolsvarta mörkret. Vägen är smal utan vägren, en helt vanlig landsväg med räcken på sidorna. Plötsligt såg jag ett blåblink i backspegeln och tittade upp, och sekunden senare blåste en bil förbi mig så snabbt att det seriöst kändes som att få en smäll. Hela bilen trycktes liksom till av luftdraget, och ska jag tippa så var den över 200 knyck och körde, luktade inte allt för gott heller. Ganska nära mig också. Woooow! Fan, var det där snuten???

Nä, det var det ju inte. Men hade jag inte sett dem i backspegeln? Nu syntes inget. Var det nån slags civilare? Hade den supersnabba bilen haft blå lampor i grillen? Nä, jag har aldrig sett en snutbil köra så snabbt. Tio sekunder senare såg jag det blå blinkandet bakom mig igen och försökte hålla mig så långt åt sidan jag kunde. Polisbilen tog väldigt mycket längre tid på sig att köra om, även om den hade hyfsad fart den med.

Okey, biljakt alltså. Spännande. Eller inte. Vägen går förbi två rondeller där det är 50 och Ica, och det är busshållplatser och grejer… Inte bra. Men när vi väl kom fram till Ica såg vi snutbilar långt ut mot motorvägen. När vi kom ut igen så körde en helikopter runt.

Den flög sen runt, runt, runt över mitt hus (ja område då, men det kändes som de skulle landa på taket, jag har ju ändå ett platt tak, kan spraya ett stort H så tror de att det är en helikopterplatta) så fönsterrutorna skallrade.

Syrrans område, Vilan-Nåntuna har en Facebookgrupp som är duktiga på att dela med sig av saker som händer, när det händer, så där fick hon reda på att det körde snutar runt lite här och var. Sen letade vi reda på detta på Polisen.se.

 

Senare hade den uppdaterats med att de avbrutit jakten utan att ha fått tag i dem. Nähä… polisen får lov att skaffa snabbare hjul;)

Men lite spännande sådär en onsdag mitt i veckan.

.

Jag är för övrigt med i en Facebookgrupp för mitt område, Bergsbrunna. Här delas det också med sig av viktiga saker. Till exempel kan man få veta att en man har problem med att nån hund bajsar på hans uppfart upprepade gånger. Det är, citat-ish” Verkar vara samma hund för bajset ser likadant ut” och så givetvis bilder. Ja på hundbajset. Jag vet inte riktigt vad han vill med det, men kanske att nån ska känna igen det? Säga ”Å men fan, det där är ju grannens Fidos bajs, jag ringer och berättar det så kan mannen med bajs på uppfarten ta det med Fidos ägare”. Eller? 😉

Man kan också få info om att det parkeras ”andra människors bilar” på en vändplan här, det är så illa att nån vänlig själ skickat dit en p-vakt… Jag hatar p-vakter, så alla fattar ju vad jag tänkte om den goda medmänniskan;)

VIKTIGA saker ju!

Nä, den gruppen är inte direkt nån feelgood-grupp. Mer en klubb för inbördes klagan, men jag hänger väl kvar, en del är ändå bra info, men ska be snällt om att få vara med även i Nåntuna -Vilans:)

 

 

Kommentarer

 1. Annica

  Hej! Skulle du kunna berätta lite om Fyrishov? Är det ett bra äventyrsbad, gillar man det även om man är lite äldre? Vad finns det att göra?
  Med vänlig hälsning Annica i Mora

  1. Bella med familj i Västerås

   Hej Annica
   Jag var förra året på Fyrishov och blev superbesviken. Du kan lika gärna åka till ditt lokala badhus och ha lika tråkigt/roligt. Det var litet som attan med en rutschkana, grotta och lite vågor. Sen har du en vanlig bassäng med trampoliner och en lite mindre innanför några väggar. Jag tyckte inte att det var värt priset att gå in på Fyrishov och ångrade att vi inte stannade hemma och gick på vanliga badhuset eller vårat kokpunkten som alla pratar om i Västerås. Du får göra som du vill men jag hoppas att om du åker dit att du inte blir lika besviken som jag blev. Det finns ett utebad men det såg lika litet ut det med, kan rekommendera dig Gustavsvik i Örebro eller vårat kokpunkten i stan (Har bara varit i Örebro)

  2. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag är inte så jätteförtjust i Fyrishov 🙈Det är ok, men det finns egentligen inte så mkt, även om det är stort. Gillar man vattenrutschbanor är det ju roligt:) och ibland finns en kul bana att försöka ta sig över utan att ramla i vattnet. Men sen är det inte jättemycket mer. En grotta med lite strömt vatten, lite kanoner som sprutar vatten och bubblor från botten. Mina barn har inget emot att åka dit men åker hellre till häftigare bad😅
   Som vuxen till flera barn så tycker jag det är rätt svårt att hålla koll på alla eftersom det är stort.
   Men vattenrutschbanorna är 👌🏼👌🏼
   Om jag ska rekommendera ett bad vi alla gillar så är det Parkbadet i Sandviken:) Nu är det några år sen men det var fint.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing