Okategoriserade

Trixie 15 år och dementi…:)

Lite tidigare i veckan så skrev jag att Trixie fyller år på fredag. Det var ljug och förbannad lögn, för det gör hon inte alls, hon fyller idag. Torsdag.

Jag vet såklart att hon fyller den femtonde oktober, men jag trodde det var på fredag:)

Femton år alltså. Jag vet att jag inte borde säga det, för jag upprepar mig varenda gång nån fyller år, men VAD FORT TIDEN GÅR!!!

 Min lilla Trixie Belle Vera:)

Hon är mitt sjätte barn. Mitt första kom i v. 40+5, andra 40+3, tvillingarna i 38+2, femte i v.39+nånting, noll kanske?  När är då en skälig och trolig gissning att nummer sex kommer?

Inte direkt v. 41+7 va? 🙂

Två jäkla veckor över tiden, hon är född 23.55, så fem minuter till godo hade hon ju förvisso;) Med tanke på att de två senaste graviditeterna varit en aning kortare än de 40 veckor som beräknas som standard, så var jag tämligen säker på att hon skulle komma i september. Patricia fyller sista, så den dagen ville jag ju gärna undvika. Och det gjorde jag ju med bravur, med hela femton stycken;) (Trixie var beräknad 2/10)

När hon väl bestämde sig så gick det undan dock:)

Jag velade ända in i sakristian i kyrkan på dopet innan jag bestämde vad hon skulle heta. Trixie eller Trixiebelle. Trixie, Trixiebelle. Till sist splittade jag bara på namnet, så hon heter Trixie Belle:) Det gäller att vara smart;)

Vera är släktnamn på pappans sida, efter hans mormor, en fantastisk människa ♥

Hon kallas för båda namnen idag. Jag får ofta höra att folks hundar heter Trixie, men jag har aldrig träffat eller hört om nån hund med det namnet. Det hade jag aldrig någonsin hört, och för mig är förebilden den här lilla figuren:

 

Familjen Flax lilla minsting, som älskar solen.

Trixie är väldigt lika Janelle. Både till utseendet och till sättet. De är verkligen two of a kind. Trygga, omtänksamma, lugna och massa andra positiva saker:) Enkla att ha att göra med, inte speciellt mycket drama, men kan såklart bli både sura och tjuriga, allt annat vore ju helmärkligt:)

 

För några år sen var vi på en pressresa till Danmark, bara hon och jag, och då visade hon sig vara ett väldigt trevligt resesällskap också. Hon var äldst av barnen som var med, och tog sig an alla, och de andra mammorna som var med talade så varmt om henne hela tiden. Hon är en riktigt pärla, som anpassar sig till varje situation hon hamnar i. Gör det bästa av den. (Hon är inte skytt:) utan … ? öhhh våg tror jag:) Enligt normala sättet att se på stjärntecknen då;) )

 

Stort grattis på femtonårsdagen älskade lilla ungen min ♥

.

Hon har önskat sig bara kloka saker, och en del av det ska jag gå och slå in nu, mitt i natten:)

Återkommer med vad hon fick sen:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing