Okategoriserade

Whoop whoop:)

Vissa gånger är roligare än andra, och igår var det så jäkla kul!

Hallens stök lämnade jag hemma och fick skjuts av Patricia ner på stan, vi hämtade syrran på vägen såklart:)

Halvvägs messade killarna att de höll på att svälta ihjäl, och bad om tillåtelse att beställa 🤗. Väluppfostrade herrar, bara det är pluspoäng:)

När vi kom stod sen våra Staropramen färdiga, bara att hugga in, ännu mera pluspoäng:)

Av de fyra killarna är det en som bor i Tyskland och en som bor på Öland, och de träffar vi ju inte lika ofta som de andra två, så det var extra kul.

Alltså, de är så jäkla trevliga och roliga🤗 I love them all😍 Fotbollsnördar allihopa, bara mer eller mindre;) Igår var det nån ligamatch i engelska ligan vi kollade på. Jag har noll koll, förutom på landslagen 😂så jag ägnar tiden åt att snacka i stället. Det gör ju alla såklart annars vore det ju skittråkigt. Sitta och babbla för sig själv liksom…;)

Allra första gången vi träffades så stod de två som bor i Uppsala bakom oss, som satt i baren och så började vi snacka, och gick till bowlingen. Så vidare till nästa ställe där vi sen såg solen gå upp genom fönstren, det var en väldigt magisk natt på ett speciellt vis. Dels för att det var första gången som jag var ute på lokal och kollade på fotboll, dels för att det var första gången sen innan ungarna föddes som jag ens var ute och festade. Det var ju inte direkt meningen att vi skulle stänga ställe efter ställe🙈. Och såklart för att vi träffade de här sjukt härliga killarna. Som vi sen dess brukar stänga ställen ihop med 🙂

Igår kom vi på att det skulle ju vara skitkul att bowla igen. Sist Ölandskillen var här så körde vi Shuffleboard där han och jag vann, men igår spelade vi solo. Vi får lov att försvara vår titel nästa gång i stället, och boka det i förväg 😉 för såklart kan man inte bara komma på att man vill göra saker sådär. Bowlingen fick dock ett återbud så vi kunde ta den sista tiden.

Jag suger på bowling:) Men fattade att jag faktiskt ledde efter en stund. Alltså det vore ju enklare om ledaren hamnade högst upp på tavlan liksom. Så fort jag begriper att jag ligger bra till så tappar jag alltid allt och kloten rullar ner i rännan. Men jag blev nog trea ändå:)

De stängde, och vi traskade vidare till en annan kompis ställe. Han var inte där och det var egentligen fullt, han får full pott på Corona-anpassat, så mycket mindre folk än det brukar vara, och väl utspridda. Men, vi fick sitta i ett inre rum. De har bara finöl där, och de är så förbannat starka. Man blir dyngfull på en, och det var liksom inget alternativ så sent på kvällen. Sista gångerna vi varit där har jag druckit vatten 🙈. Igår delade jag och syrran på den med minst alkohol i, och sen kunde jag inte låta bli den sjukt äckliga surölen som en av killarna kom med. Mest för att konstatera att den verkligen är äcklig. Men, just den där är fan god. Skitmärkligt. Smakar … ? Tja? Vet inte.

En av killarna bor utanför stan så ungefär samtidigt som han avvek för att ta bussen, så avslutade vi alla. De övriga två bor hos den tredje och de tog en taxi hem.

Syrran och jag gick 🙂 Det tar sin lilla tid, en timme ungefär, men är det bara ok väder och man är klädd för det så är det ju skönt att gå. Och det är väldigt skönt när man dagen efter redan har tagit alla dagens steg 🤗

Jag käkade pizza som stod på spisen och drack mjölk till den för den var stark! Jag är mesig på starka saker och den här hade de hällt på nån jalapenosalsa😂

Sen hopp i säng, vid fyra nånting och ställa klockan på 6.59 för att boka fredagens träning:)

Jag vaknade strax innan, och bokade och somnade om, nån jäkla måtta får det ju vara.

Idag mår jag som en prinsessa. Lite trött såklart men förutom träningsvärk så är det inget som stör. Den å andra sidan är inte att leka med.🙈

Nu ska jag dricka kaffe!

Hörs sen:)

Kommentarer

 1. Gunilla Lundvall-Hemdal

  Beställt resa till Ungern Slovakien Tyskland Danmark Tjeckien september 2021, längtar också sååå efter semesterresa, hoppas det är sommarväder då!!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Haha ja säkert 🙂 du kanske sträcker dig lite? Du får börja stretcha 😂
   Eller så kör du så mkt bowling att det ger med sig till sist, det är min lösning på det mesta 🙈

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing