Okategoriserade

Var god dröj

Tänk vad snabbt det går ändå. Tiden är väl ändå ett märkligt fenomen, för hur är det möjligt att den snurrar snabbare och snabbare? Men det är snart november. Vi är snart igenom även den tråkmånaden och sen är det julmånad:)

Idag första dagen på höstlovet. Blinkar man är det redan söndag så gissa om jag ska hålla korpgluggarna öppna.

På min tid, hade vi minsann inte en veckas ledighet utan två studiedagar. Det var allt på hela långa höstterminen. Superbra att de lagt in en hel vecka för det behövs lite återhämtning för skolbarnen.

Jag har duttat lite idag. Städat lite, fixat lite, läst lite, surat lite och skrattat ganska mycket:)

Jag har en son som ska åka iväg några dagar och det behövs planering för det. Jag har övriga kids hemma så det kräver sitt. Mest i att det går åt dubbelt så mkt mat så jag måste handla fler gånger 😂🙈

Det jag gjorde ordentligt idag var att träna. Med David. Han har ett nytt koncept som han plågar oss med, och det är skitjobbigt och härligt 🙂 ”Det är mjölksyran vi vill åt”, och mjölksyra gör lite ont. På ett speciellt vis:) Men fan vad det ändå är kul att se framstegen, det är inte så ofta man lägger märke till det, men när vi idag satt i jägarvila så kände jag att det var absolut inga problem. Jag hade kunnat sitta kvar där länge till:)

Lite småsnack efter och sen hämtade jag Corrinda. Messade först och gav henne en god tidsmarginal:)

Det tar nu en aning längre tid än tre minuter att köra men man vill ju ha snabba svar:)

Sen hämtade vi paket från Cellbes, och där var den ju!! Ska visa er imorgon:)

Sen var det stress ner i duschen och stress upp igen för att käka lite snabbt. Jag skulle till syrran och hjälpa till med att slipa trodde jag. Återigen fel av mig:) Jag tror vi kommunicerar konstigt just nu, men det är knöligt med ett trepartssamtal via sms. Jodå man kan skapa en grupp men nu har vi inte det. Det var visst staketet som skulle finslipas.

Så skruva lite här och lite där. Kolsvart jäkla mörker men byggisen har såklart lampor. Sen in och dricka kaffe:)

I morgon ska det slipas! Kanske:)

Jag ska också roa mig med att åka till banken. Fy fan. Två av tjejernas BankID funkar inte, och jag har laddat om och spärrat och fixat nya utan resultat. Funkar inte. Jag har skickat meddelade till banken som sa att jag skulle ringa upp så det gjorde jag idag.

”Beräknad väntetid är …femtioen… minuter. Du har plats…576… i kön.”

Men för helvete! Nej. Jag spenderar heller en timme på ett bankkontor där jag bör få hjälp än i en telefonkö där man aldrig vet om det ens är rätt människa man köar till😳

Så det blir inte så kul. Men de måste ha det. Som det är nu så funkar inget för dem, och de kan inte ens köpa en bussbiljett. Lovelia försökte igår. Gick till Ica i närheten av där hon var, och de sålde inte. Finns inga maskiner i närheten. Man kan inte betala med kort på bussen… hennes reskassa är slut och hon kan inte fylla på för hon var inget BankID. Hon messade och frågade vad hon skulle göra.

”Tja… hoppa på och åk hem utan att betala”, sa den allt annat än Pk mamman:)

Men jäkla bussbolaget har ju målat in sig själva i ett hörn. Man måste väl kunna få köpa en biljett ombord. Nån jäkla måtta får det väl ändå vara. Mamma hade exakt samma problem innan hon köpte ny mobil. Inga appar, inget sätt att betala på bussen.🤦‍♀️Hon ringde ändå och frågade och fick svaret att det inget fanns att göra, hon fick väl åka ändå då. Närmaste biljettförsäljning är långt iväg, för den som fanns i området förut har blivit av med det…

Jodå, Uppsalabuss 😳

Nåväl. Det ska fixas.

Sen ska det packas och städas, göras pumpapaj och tränas.

Det blir nog bra:)

Ha det bra nu, natti

Natti 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting