Okategoriserade

Sitter nedbäddad :)

Något jag saknar är en egen plats i huset:)

Ungarna har sina rum, även om några delar, så har de sina hörnor. Jag har mitt sovrum men det är även datarum, och de måste stå där om man inte vill ha dem i vardagsrummet. Att ha ungar som spelar, även om de skulle vara knäpptysta som faktiskt händer ibland 😇, så rasslar det och knappas på tangentbordet i tvåhundra knyck. Jag vill kunna stänga in dem.

Jag har min fåtölj i vardagsrummet där jag har mina pluggsaker och där jag för det mesta sitter och skriver. Men när ungarna kommer och vill se på TV så blir det ibland svårt att låta bli att kolla:)

Beror ju på vad förstås, men mycket de kollar på är väldigt fängslande. På ibland helt hjärndöda vis, att sitta och glo på när folk kastar saker som landar på kul ställen till exempel. Eller lifehacks. Shit då är man ju rökt! Så många tips som underlättar livet. Att jag sen inte gör ens hälften av sakerna någonsin är sekundärt 🙂

Jag har ofta lurar med musik, så det reder sig.

Men som nu, jag vill läsa. Och det vill jag göra i tysthet.

Jag kan läsa var som helst utan problem, men det är skönt att få vara helt ostörd.

Jag har funderat, på allvar, att ställa en fåtölj i tvättstugan 🙂

Fatta vad härligt, med ljudet och dofterna från tvätten🤗. Men risken att den blir basen i ett tvättberg är överhängande…

Just nu kröp jag ner i sängen och drog en filt över knäna, har en kopp kaffe på sängbordet och det är helt okey. Man skulle ha lite bättre stöd för ryggen bara:)

Men det är ok.

Igår skjutsade jag mamma och pappa till vårdcentralen. Där var det tomt så blodprovet som skulle tas gick snabbt som sjutton. Körde hem dem igen 🙂

Solen strålade och luften var sådär härligt klar. November har startat fint, helt okey att fortsätta så.

Sen tränade jag, ett högintensivt pass. När vi kom ut kändes det nästan som vår i luften. Underbart.

Jag passade på att flytta in utemöblerna. Det har ju regnat och regnat och regnat i evigheter så de har fått vänta. Förr om åren har det varit ganska meckigt att få rum med det, men nu har jag ju en helt ny stor altan inne i poolrummet. Så jag ställde upp bord och stolar där inne, redo för den första utefikan:)

Jag fortsatte med att sopa ihop löven från vindruvorna, shitloads och än är inte alla fällda. Sen flyttade jag cyklar.

Jimpa, min räddande ängel, har sagt att han ska köra iväg alla skrotcyklar med kärran, bara jag visar vilka. Så nu står där… ehum… fjorton eller femton stycken:)

Och vi har väl tio, tolv kvar. Men, vi är nio personer:) Nu tror jag alla har en varsin som funkar, sen är det nån extra. Och så några som får vänta på Jack. Springcykeln och en Blixten McQueen och en minicykel. Men den är inte till honom:)

Där alla skrotiga stod står nu de fungerande.

Jag har burit in och ställt i ordning. Tog några timmar och till sist frös jag. Inte helt klar:)

Sen äntligen duscha och sen var jag tvungen att ta en powernap:)

Jag satt nämligen uppe till fem på morgonen med plugg🙈

Sov i tjugo minuter innan syrran kom. Vi skulle handla, så det gjorde vi. Min bil behövdes på annat håll:)

När jag kom hem låg jag i fåtöljen och kollade på serie innan jag kröp till kojs och läste.

.

Idag är det redan onsdag!

Shit. Jag har tränat.

Det var svettigt. Ju färre deltagare på instruktörspassen ju mer uppmärksamhet hinner han ge var och en. Så man kan med andra ord inte gömma sig eller fuska:)

Det är ju bra såklart 🙂

Idag hämtade han gummiband och sen jäklars brann det i låren. Piska med rep är inte heller en barnlek.😅

Hem och duscha och sen hoppade jag i understället i ull. Jag tänkte gå en promenad med Doris.

Men ångrade mig:) Eller, en unge hann före😁

Och just ja, nu kom jag ihåg vad jag skulle göra i stället. En unges kompis mamma messade att barnet fått löss, så det ska luskammas lite🤷🏼‍♀️. Jag har lusmedel redo i skåpet, eller så kör jag två millimeter med trimmern? Det bör ju funka det med, inget hår ingen lus liksom.

Ok, wish Me luck med det!

Senare ska jag till syrran. Jimpa ska bredspackla nåt, och vad jag ska göra vet jag inte. Glömt bort. Kommer väl ihåg när jag ser det.

Sovrummet är klart, köket färdigmålat, där ska det in en ny matta, och hallen ska målas igen. Vardagsrummet på tur!

Det blir så fint:)

Nä, luskamma lite då👌🏼

Hörs snart!

Kommentarer

  1. familjenannorlunda

   Inställd pga Corona 😅. Dagen innan, när jag satt på avdelningen för inskrivning 🙈sååååå nära ! Men nu oklart när det blir av
   .

    1. familjenannorlunda

     Haha fattade det till sist men var tvungen att läsa igenom för att kolla vad som kunde fått dig att tro det:)

   1. familjenannorlunda

    Om minicykeln?? 😂😂Jag ber om ursäkt! Det är ju en cykel för vuxna fast med små hjul, en man kan vika ihop och ta med sig i ex husvagnen, det var så vi hade den som små:) Den är grön och kallas för Hulken😂

 1. Kristina

  Vi har byggt vårt hus själva (eller låtit bygga rättare sagt), och då tänkte jag faktiskt på mig själv och insisterade på att jag skulle ha ett bibliotek, med böcker från golv till tak. Det är bara mitt, så underbart. Har ett kontor också så det är inget jobb i biblioteket heller, bara avkoppling. (Vi har bara två barn, därav all denna vuxen-yta :))

 2. Ekot

  Det är tuffa tider för ungdomarna nu, men kanske någon flyttar ut snart så att spel-hörna kan flytta… du kan behöva sovrum och ett skrivbord/fåtölj att vara drottning över!

  1. familjenannorlunda

   Haha ja:) Men jag älskar ju ändå att de är hemma allihopa så jag muttrar bara lite 🙂 Det är ändå rätt skönt att ligga i sängen 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing