Okategoriserade

Vädret ☀️❤️

Godkväller:)

Idag var det en lång dag, för jag ”tvingades” upp i ottan för att träna:)

Intressant är att jag hade glömt ställa klockan på 6.59 för att kunna boka träningspass nästa vecka, men av en händelse så slog jag upp de klarblå exakt när min klockradio visade på 6.59. Den går två minuter före så jag tänkte först blunda två minuter till men så ångrade jag mig.

Tog upp mobilen, väntade till 07.00 och bokade mitt pass. Funderade på varför larmet inte gick på, kollade och insåg att plötsligt händer det:) Jag vaknar av mig själv exakt när jag behöver😅 En gång i alla fall:)

Klockan halv nio parkerade jag bilen och checkade in.

Earlybirdy träning är något jag haft svårt för, men övat mig på:) Gäspande🙈

Väl klar så var det bara att duscha och sen faktiskt ta på något annat än Jobbarbrallor eller träningskläder;)

Whoop whoop!

Jackan som ser ut som jeans men är mjuk, kommer från Me&I, tröjan är gammal från Missäy, jeansen från Hängmatta( Carola20 ger er 20%) De är mjuka och helt underbara. Dojorna från Sketchers 🙂

En outfit jag trivs som fisken i vattnet med. Det är Jag.

Solen strålade och det var så varmt ute att jag inte hade nån mer jacka än den här tunna. November kan ju, hittills känner jag att jag lever och inte bara överlever den:)

Solbrillorna var ett måste i bilen:)

Notera även Fransarna!! Alltså Dau 😍 hon är så jäkla bäst! De här har lite eyelinereffekt också👌🏼

Jag hade en dejt idag ju. Med en av mina allra bästa vänner, nämligen Mirka❤️

En promenad med extra allt i det strålande novembervädret. (Fan det känns så otroligt märkligt att skriva strålande och november i samma mening 🙈)

Sen hem igen, bara för att hämta Patricia. Hon håller på att prova ut linser och det går ju ganska så jäkla långsamt, skulle man kunna säga. Hennes öga är antingen extremt ovanligt eller, och kanske mer troligt, så är optikern lite långsam:) Men vilken vecka som helst nu har hon nog fått rätt, det närmar sig.

Efter det fick hon vackert hänga med och handla mat:)

Jimpa messade, han hann före mig hem;) Jag hade ju tänkt att mina ärenden skulle gå en aning snabbare men så blev det ju inte. 🙈 När jag svängde in hemma så var han på taket, och framför honom låg en hög med gamla solfångare. Anno 1973😜

De har varit till poolen, och från början var det tolv stycken. Med åren har de gått sönder och nu var det sju kvar. Sju stora rektangulära schabrak som legat på taket och bara legat. De har inte varit i bruk sen 2012, som var sista sommaren som poolen funkade. Nu skulle de inte funkat minsta lilla även om poolen existerat, de har bara legat kvar för att jag inte vetat hur jag skulle få ner dem. Och, för att jag var livrädd för att taket under skulle ha varit rökt😅. Jag har såklart varit där uppe och kollat, sopat lite och rensat hängrännor och sånt, men det är svårt att se under dem.

Men Jimpa sa att det såg fint ut, tack och lov. Jag vågar inte klättra upp på taket där han ställt stegen, jag tar en annan väg upp:) men jag kunde i alla fall bistå med att lossa repet från solfångarna som han firade ner dem med. Så nu är alla sju nere. 🤗

Fasen vad bra! Taket är också rent från barr och bös:)

Lite kaffe på det och sen åkte han hem och jag åkte ner i fåtöljen. Sådär lagom småtrött, funderar på om jag ska läsa eller se på film.

I morgon är det sjätte november .

Gustav den andre Adolf snubblade i dimman i Lützen för ganska många år sen, nämligen 1632, och tack vare det käkar man bakelser i morgon:)

Jag ska dubbelträna och sen äta tacos. Kanske ska det målas lite hos syrran. Kanske spacklas. Kanske nåt annat. 🤷🏼‍♀️

Det blir nog bra!

Och vi hörs snart 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting